Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

STEVE VAI live in Greece

Ο ΜΑΓΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ PRINCIPAL/ΜΥΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΡΙΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ FUZZ ΑΘΗΝΑ

Τα  πολλά λόγια είναι περιττά και οι συστάσεις μάλλον  αχρείαστες. Ο Steve Vai, ο  σπουδαιότερος εν ζωή γητευτής της ηλεκτρική κιθάρας επισκέπτεται την Ελλάδα για δύο συναυλίες, έτοιμος να καταπλήξει μία ακόμα φορά το πολυπληθές κοινό του.  Οι λέξεις
‘βιρτουόζος', ‘ταλαντούχος’, ‘εντυπωσιακός’ αδυνατούν να περιγράψουν το καλλιτεχνικό μέγεθος του αμερικάνου κιθαρίστα και το κοινό του αναφέρεται σε αυτόν ως το ‘φαινόμενο’ ο ‘εξωγήινος’ ή σκέτο Vai.  Ναι, το όνομά του είναι συνώνυμο της κλάσης του, όπου η τεχνική, η ευφυΐα και η σκηνική παρουσία ξεπερνούν  κάθε προηγούμενο και η αλήθεια είναι πως κανείς άλλος δεν βρίσκεται την ίδια κατηγορία και κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του.

Από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 όπου και εμφανίστηκε δίπλα στον θρυλικό Frank Zappa και με ενδιάμεσες στάσεις τους Alcatrazz, David Lee Roth Band, Whiteskane, G3 κ.α. o Steve Vai σήμερα θεωρείται ο άνθρωπος που επαναπροσδιόρισε  τον τρόπο που παίζεται η ηλεκτρική κιθάρα και εξερεύνησε της δυνατότητές  της στο έπακρο, όντας μακράν ο πιο επιδραστικός  κιθαρίστας της γενιάς του.  Ο Steve Vai εκτός από μουσικό φαινόμενο είναι και καταλύτης της κοινωνίας αφού οι συντριπτική πλειοψηφία των απανταχού shredders κινείται πάνω στις δικές του κατευθύνσεις.
Στις 5 και 6 Νοεμβρίου σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα, το Ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει για μία ακόμα φορά το ‘θαύμα’ επί σκηνής. Κιθαρίστες, απολαύστε το και μην το παίρνετε προσωπικά!

Οι οπαδοί του Steve Vai, μέσα από το site του καλλιτέχνη www.vai.com μπορούν να ενημερωθούν για το ‘2012 Experience’. Πρόκειται στην ουσία για περιορισμένα τον αριθμό vip εισιτήρια που παρέχουν:
Συνάντηση με τον Steve Vai πριν το show, δυνατότητα παρακολούθησης του soundcheck  και παροχή των ακόλουθων αντικειμένων: Πάσο της συναυλίας, αντίγραφο χειρόγραφης παρτιτούρας, υπογεγραμμένη φωτογραφία, πένες κιθάρας, αυτοκόλλητο και πρόγραμμα της περιοδείας.

Τη  συναυλία θα ανοίξει, η αμερικανίδα Beverly McClellan.
H συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Red 96.3

Τιμή εισιτηρίου:
Αθήνα: 30ευρώ (ίδια τιμή και στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας)
Θες/νίκη: 30ευρώ (ίδια τιμή και στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας)
Σημεία προπώλησης:
ΑΘΗΝΑ: Σε όλα τα Public και στο Ticketservices  (Πανεπιστήμιου 39, Στοά Πεσματζόγλου)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Στα Public και στο Μusicland (Μητροπόλεως 102)
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα: www.ticketservices.gr

Οργάνωση Παραγωγής
Archangel l Music Productions
37 Sachtouri str. l Chalandri - 152 32 l Athens - GREECE
T: +30 210 6844 379

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...