Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

"ΦΥΛΑΧΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ" ΣΤΟ BOOZE COOPERATIVA‏

Εγκαίνια: Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου  2012 στις 8μμ
Διάρκεια Έκθεσης: 8 - 15 Νοεμβρίου 2012
Επισκέψιμες ώρες: Καθημερινά από τις 2μμ έως τις 10μμ
Είσοδος: Ελεύθερη
BOOZE COOPERATIVA, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 57, ΑΘΗΝΑ

Φυλαχτά και άλλα παραμύθια λοιπόν! Η Άννα Καζάκου, textile artist, και η Χρύσα Κούτρα, συγγραφέας, ξεκίνησαν να "παίζουν", η
πρώτη εικαστικά και η δεύτερη αφηγηματικά. με την έννοια και την αναπαράσταση του φυλαχτού. Στην πραγματικότητα, άρχισαν να φλερτάρουν με την ποιητική διάσταση της τέχνης της απάτης και της αυτοεξαπάτησης, δηλαδή της μαγείας και, πιο συγκεκριμένα, του φυλαχτού.
Έτσι γεννήθηκε ένα λεύκωμα και μια έκθεση για τα φυλαχτά που περικλείουν το φανταστικό, το ποιητικό, το ανέφικτο, το αυτοσαρκαστικό, αλλά πάντα ανατρεπτικό και ευπρόσδεκτο στη ζωή μας happy end.
Φυλαχτά για το σπίτι, τον έρωτα, τον γάμο, τα παιδιά, τη βασκανία, όλα μελετημένα με υλικά «πολύτιμα», «δυσεύρετα», «μαγικά», που αποκτώντας τα ή φορώντας τα... η ζωή μας αλλάζει! Φυσικά, απευθύνονται σε νοήμονες ανθρώπους, πρόθυμους να αυτοεξαπατηθούν, μόνο και μόνο για να μη χάσει η ζωή τη μαγεία της και η μαγεία την παραμυθία της.

Πρόγραμμα:
Παρουσίαση λευκώματος με θέμα: «ΦΥΛΑΧΤΑ και άλλα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ» της Χρύσας Κούτρας. Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου στις 8μμ στο Booze Upstairs Cooperativa.

Ακολουθούν την ίδια ημέρα:
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ χειροποίητων φυλαχτών και κοσμημάτων από ύφασμα της textile artist, Άννας Καζάκου, στον υπόγειο εκθεσιακό χώρο του Booze Cooperativa.
Στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί:
 Ανάγνωση παραμυθιών από ηθοποιούς. Για πληροφορίες σχετικά με τις ημέρες και τις ώρες των αναγνώσεων απευθυνθείτε στο Booze, στο 2103240944, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 11π.μ. έως τις 5μ.μ.

Links:
http://www.cultureout.com/index.php?option=com_community&view=events&task=viewevent&eventid=971&Itemid=33&lang=en
http://www.facebook.com/events/484771081556616/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...