Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ARK FESTIVAL

Σε δύο σκηνές εκτείνεται φέτος το ARK Festival, τα stages ARK και ANGEL, με 14 καλλιτέχνες που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων. Το line-up των δύο σκηνών έχει ως εξής:

Την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου:
ARK STAGE                          
Νίκος Πορτοκάλογλου

Maraveyas Ilegal
Τιγρέ Σποράκια
Nalyssa Green                                

ANGEL STAGE
Imam Baildi
Wedding Singers
Bangies                                               

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου:
ARK STAGE
Λουκιανός Κηλαηδόνης
The Burger Project & Takim
Ματούλα Ζαμάνη & The Angry Birds
Swing Shoes feat. Sugahspank

ANGEL STAGE
The One Night Onlys
Μαριέττα Φαφούτη
Monsieur Minimal

Η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων θα μετατραπεί σε ένα μουσικό action park κατά τη διάρκεια του ARK Festival, 10 και 11 Σεπτεμβρίου, με μια πλειάδα διασκεδαστικών δραστηριοτήτων και αναμνηστικά για όλες τις ηλικίες. Το ARK γίνεται το πλέον διαδραστικό μουσικό φεστιβάλ, μια ομαδική γιορτή που φιλοδοξεί να γίνει φέτος πιο έντονα από ποτέ το πρώτο μεγάλο πάρτυ της νέας σεζόν.

Αναλυτικά οι δράσεις:
Ράμπα BMX: Οι καλύτερες ομάδες BMX της πόλης σε freestyle άλματα και άλλα εντυπωσιακά κόλπα.
Τραμπολίνο Allou! Fun Park: Βack flips, front flips και ασφαλή άλματα για μικρά και μεγάλα παιδιά. Εκτοξευθείτε ψηλά με το περιπλανώμενο τραμπολίνο του δημοφιλέστερου θεματικού πάρκου της Αθήνας.
Bike parking: Το ARK Festival αγαπά τους ποδηλάτες και προσφέρει χώρο εντός της «Τεχνόπολις» για να ασφαλίσουν τα ποδήλατά τους.

COSMOTE PhotoBoxi: Το ARK Festival σε συνεργασία με την COSMOTE φροντίζει να μείνει αξέχαστο το φετινό φεστιβάλ στο κοινό με τα απίθανα photo booths που κάνουν επιτέλους το ντεμπούτο τους μέσα στο χώρο. Ανά πάσα στιγμή και όσο συχνά επιθυμούν, οι επισκέπτες μπορούν να στριμωχτούν στον πιο fun φωτογραφικό θάλαμο με τους φίλους τους… γιατί τα καλύτερα αναμνηστικά από κάθε φεστιβάλ είναι και τα πιο αυθόρμητα.
Body painting: …όπου το σώμα μετατρέπεται σε ζωντανό έργο τέχνης από την ομάδα των ταλαντούχων tattoo artists Dr. Pepper Tattoo. Και δεν κρατάει για πάντα.

Merchandise

Το φετινό merchandise του ARK Festival εμπλουτίζεται με φωτιζόμενα μπαλόνια, το νέο must αντικείμενο για κάθε φεστιβαλιστή που θέλει να ξεχωρίσει στο πλήθος, και τα χαρακτηριστικά πολύχρωμα T-shirts που θα φτάσουν στην «Τεχνόπολις» στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου έχοντας ταξιδέψει πρώτα σε όλη την Ελλάδα σε μια διαδρομή που το καλοκαίρι καταγραφόταν στη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook.

Φέτος, η μουσική είναι μόνο η αρχή.
THE ARK FESTIVAL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...