Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

«Μη σε φοβίσει η αγέλη»

Δημήτρης Λάμπος
«Μη σε φοβίσει η αγέλη»
Δευτέρα 28 Μαρτίου
  
Ο Δημήτρης Λάμπος παρουσιάζει ζωντανά το πρώτο του cd, με τίτλο «Μη σε φοβίσει η αγέλη», στον πολυχώρο Black Duck, παρέα με τον Γιώργο Δημητριάδη και τον Βαγγέλη Μαρκαντώνη.

Στη δημιουργία αυτού του δίσκου, ο νέος τραγουδοποιός συνεργάστηκε με τον Στάθη Δρογώση που είχε την επιμέλεια παραγωγής και έκανε την ενορχήστρωση.
Με μια πληθώρα μουσικών επιρροών, που έχουν ως κέντρο τους τη folk rock και με πολλές μουσικές εκπλήξεις, τα τραγούδια του πρώτου δίσκου του Δημήτρη Λάμπου τονίζουν τον κοινωνικό ρόλο του τραγουδιού εκφέροντας λόγο και άποψη. Με τα λόγια του ίδιου: «Τα τραγούδια δεν μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο. Μπορούν, όμως, να μας θυμίζουν ότι ο κόσμος μπορεί να αλλάξει».
           
Ο Δημήτρης Λάμπος γεννήθηκε στο Βερολίνο, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα κι έζησε αρκετά χρόνια στην Αγγλία σπουδάζοντας Διεθνή Οικονομικά, εκδίδοντας το λογοτεχνικό περιοδικό «O Καθρέφτης» και παίζοντας πολλή μουσική. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα έκδωσε το πρώτο του βιβλίο «Η ιστορία ενός μισάνθρωπου», ενώ τώρα κυκλοφορεί από τη Lyra το πρώτο του cd «Μη σε φοβίσει η αγέλη» στο οποίο υπογράφει ο ίδιος τους στίχους και τη μουσική.

Ώρα έναρξης: 22.00

Black Duck Multiplarte
Cafe-Bar-Restaurant-Gallery
Χρήστου Λαδά 9α
210 3234760
www.blackduck.gr / info@blackduck.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...