Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Έτοιμο το 3ο τεύχος


Το 3ο τεύχος του PaintBox magazine είναι έτοιμο. Αυτή τη φορά, το περιοδικό τιμάει την αγαπημένη αργία του Μάρτη, την Καθαρά Δευτέρα παρουσιάζοντας συνταγές και κατασκευάζοντας χαρταετό. Ένα άρθρο για την ιστορία των κινέζικων χαρτετών, με ενδιαφέρουσες πληροφορίες που ίσως να μην έχουμε ακούσει, ολοκληρώνει τα εορταστικά θέματα.
Δύο νέες στήλες εγκαινιάζονται σε αυτό το τεύχος. Το περιοδικό υποδέχεται και καλωσορίζει δύο νέους, ενθουσιώδεις συνεργάτες, τον Χάρη Ντάκουλα που γράφει για την ελληνική και ξένη ροκ σκηνή αλλά και για έντεχνη μουσική, ταξιδεύοντας ανάμεσα στις νότες που χτυπάνε στο βράχο και τον Θεοδόση Μπενάτο που παίρνει τα βουνά αλλά και τον αέρα του, μας περιγράφει τις διαδρομές, τα συναισθήματα, τις ομορφιές και τα μυστικά της κάθε περιοχής και τα συνοδεύει με υπέροχες φωτογραφίες.
Παράλληλα, συνεχίζονται μόνιμες στήλες του PaintBox magazine. Έτσι, ο Γιώργος Ντόσκας μας παρουσιάζει και τα σαράντα κύματα από τα οποία πέρασε η Marvel σε όλη την πορεία της, ο Τάκης Αλαμπασίνης συνεχίζει να μας ενημερώνει για τα νέα του ελληνικού γραμματοσήμου και η Κατερίνα Αλαμπασίνη δημιουργεί άλλο ένα εκτυπώσιμο ημερολόγιο για εσάς.
Τι κατασκευές και τις συνταγές έχει αναλάβει εξολοκλήρου σε αυτό το τεύχος η Θεανώ Ξεντέ, που εκτός από την κατασκευή του χαρταετού, έχει να προτείνει ακόμα ένα μπωλ για ρεσώ για να φωτίσουμε τις πιο ωραίες στιγμές μας.

Όπως πάντα η Κατερίνα Αλαμπασίνη, οι συντάκτες και οι συνεργάτες του PaintBox magazine μας προσκαλούν να μπούμε στην παρέα τους στο Facebook και το MySpace να επικοινωνήσουμε μαζί τους και να μοιραστούμε γνώσεις και ενδιαφέροντα μαζί τους. Το blogspot του περιοδικού (www.paintboxmagazine.blogspot.com) είναι ένας ακόμη τρόπος για να το κάνουμε αυτό και να ενημερωνόμαστε καθημερινά για εκθέσεις, συναυλίες και άλλα δρώμενα αλλά και για τα νέα του περιοδικού.

Links:
Κατεβάστε: Από το αρχείο της ιστοσελίδας μας, www.paintboxmag.com
Γίνετε φίλοι μας:
Facebook: http://www.facebook.com/people/Paintbox-Mag/100001559158332
Myspace: http://www.myspace.com/paintboxmag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...