Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Οι Souljazz Orchestra στην Θεσσαλονίκη με ελεύθερη είσοδο!‏

Το εβδομαδιαίο πολιτιστικό έντυπο της πόλης «Εξώστης» παρουσιάζει στo πλαίσιο του 53ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης τους μοναδικούς «Souljazz Orchestra», το Σάββατο 03 Νοεμβρίου στην Αποθήκη Γʼ στο λιμάνι.
Τα ανερχόμενα αστέρια της παγκόσμιας εναλλακτικής jazz σκηνής, οι Souljazz Orchestra από την Ottawa του Καναδά για μια και μοναδική εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη.
Το σεξτέτο απαρτιζόμενο από 2 κρουστά, 3 πνευστά και τα μαγευτικά πλήκτρα του Pierre Chretien, θα μας συστηθεί με υλικό από τις τέσσερις δισκογραφικές τους δουλειές που
διοχετεύουν ακατάπαυστα singles στους ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλο τον κόσμο. Οι ζωντανές τους εμφανίσεις, μια πραγματική εμπειρία για τους παρευρισκόμενους και η καλύτερη αφορμή για ξέφρενο χορό και κέφι αλλά και μυσταγωγικά μουσικά ταξίδια.
Το περιοδικό «Εξώστης» στηρίζει έμπρακτα το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και διοργανώνει ακόμη μια εξαιρετική συναυλία με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Το Σάββατο 03 Νοεμβρίου στην Αποθήκη Γ΄στο λιμάνι και ώρα 21.00 .
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του ιδρύματος Ωνάση.

Περισσότερες πληροφορίες για το συγκρότημα:
http://www.souljazzorchestra.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...