Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Διαγωνισμός φωτογραφίας για νέους στη Ρόδο

Είσαι έως 18 ετών;
Τράβηξε μια φωτογραφία, φωτογράφισε ένα μνημείο!

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας για παιδιά και νέους έως 18 ετών παρατάθηκε μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Στείλε μας έως 3 φωτογραφίες σου και ίσως να είσαι ανάμεσα στους νικητές!
Σ’ αρέσει να φωτογραφίζεις; Σ’ αρέσουν τα παλιά κτήρια και τα μνημεία της Ρόδου; Αν ναι, οι «Ανοικτές Πόρτες 2012 – διαγωνισμός φωτογραφίας για παιδιά και νέους» είναι
ιδανικές για σένα! Ανακάλυψε τα κάστρα, τους αρχαίους ναούς και όλα εκείνα τα μνημεία και κτήρια που αποτελούν τον πλούτο της Ρόδου.
Οι είκοσι καλύτερες φωτογραφίες θα επιλεχθούν από επιτροπή επαγγελματιών φωτογράφων (Νίκος Κασσέρης, Νικόλας Πράκας και Νίκη Σπάρταλη) και θα εκτεθούν σε δημόσια έκθεση. Θέλεις να δεις τη φωτογραφία σου εκεί; Πάρε το κινητό ή τη φωτογραφική μηχανή σου και ξεκίνα να τραβάς φωτογραφίες!

Τι πρέπει να κάνεις;
Το μόνο που ζητάμε είναι το αντικείμενο της φωτογραφίας σου να είναι κάποιο ιστορικό κτήριο ή τμήμα αυτού ή μνημείο της Ρόδου. Με τον όρο «ιστορικό» εννοούμε οτιδήποτε χτίστηκε από τους αρχαίους χρόνους έως το 1940. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από τη δημιουργικότητα και φαντασία σου.

Όροι διαγωνισμού:
Πρέπει να είσαι έως 18 ετών. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να στείλει έως 3 φωτογραφίες στο email: rhodesriches@gmail.com μέχρι τις 30/10/2012.  Όλες οι φωτογραφίες πρέπει να συνοδεύονται από το ονοματεπώνυμο και την ηλικία του διαγωνιζόμενου, στοιχεία επικοινωνίας, τίτλο (αν υπάρχει), χρόνο και τόπο λήψης. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τη Rhodes International Culture & Heritage Society (RICHeS) επ’ ευκαιρίας των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε μας στο facecbook, Rhodes Riches,  ή στην ιστοσελίδα μας www.rhodesriches.org. Επίσης μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο: 6982458787 (Χρίστος Μαλιαράκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...