Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Συμβαίνει στη Ρόδο

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού του προγράμματος το «Μεσαιωνικό Ρόδο» ξεκινάει Εργαστήρι Σκηνικής Ξιφομαχίας, το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν αρχάριοι αλλά και παλιοί εκπαιδευόμενοι από 18 χρονών και άνω. Η συμμετοχή επιτρέπεται και για νέους ηλικίας 16-18 ετών, με την υπογραφή κηδεμόνα. Το εργαστήρι θα έχει διάρκεια 1 ώρας και θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη και Πέμπτη με τη διδασκαλία του ηθοποιού Νίκου Βασιλάκη και εισαγωγή, σχετικά με την ενδυμασία και τον εξοπλισμό των Ιπποτών της Ρόδου, από την Άννα Αχιολά.
Σκοπός είναι η δημιουργία ομάδας Σκηνικής Ξιφομαχίας που θα συμμετέχει στα δρώμενα του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Ρόδου, σε θεατρικές παραστάσεις, αλλά και σε πολιτιστικές ανταλλαγές που θα γίνονται με μεσαιωνικά φεστιβάλ της Ευρώπης καθώς και σε αποστολές εκπροσώπησης της Ρόδου σε εκδηλώσεις που
πραγματοποιούνται σε άλλα Κάστρα της Ελλάδας, με τη συνεργασία, σε κάποιες περιπτώσεις, της Ένωσης Ελληνικών Πόλεων με Μεσαιωνικά Κάστρα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μέχρι τις 10 Μαρτίου, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Αντρέα Κακλιό στο email: secretariat@medievalrose.org

Κόστος συμμετοχής: 15ευρώ/μήνα για τα μη μέλη και 10ευρώ/μήνα για τα μέλη του «Μεσαιωνικού Ρόδου».

Για την υλοποίηση του εργαστηρίου απαιτείται η συμμετοχή τουλάχιστον 12 ατόμων, σε διαφορετική περίπτωση το «Μεσαιωνικό Ρόδο» διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης του εργαστηρίου και επιστροφής των χρημάτων σε όσους δήλωσαν συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...