Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής

IPSC WORLD SHOOT XVI
2-9 / 10 / 2011 RHODES HELLAS

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής
ΡΟΔΟΣ 2-9 Οκτωβρίου 2011.

Η διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πρακτικής Σκοποβολής (www.wsh2011.org) γίνεται κάθε 4 χρόνια και αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση της Παγκόσμιας Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Πρακτικής Σκοποβολής (www.ipsc.org). Πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και γίνεται στη Ρόδο!! Η διοργάνωση αυτή αποτελεί τη μεγαλύτερη διεθνή διοργάνωση της χώρας για φέτος και συμμετέχουν εθνικές ομάδες με κορυφαίους σκοπευτές από όλες τις χώρες του κόσμου. Ο Δήμος Ρόδου στηρίζει το Παγκόσμιο αυτό Πρωτάθλημα.
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του πρωταθλήματος είναι 2 με 9 Οκτωβρίου 2011 στο δημοτικό σκοπευτήριο πρακτικής σκοποβολής που βρίσκεται στον κάτω Καλαμώνα ενώ από τις 25 Σεπτεμβρίου στον ίδιο χώρο θα λάβει χώρα σεμινάριο διεθνών κριτών, άτυπος αγώνας κριτών, αγώνας χορηγών και δοκιμαστικά.

Εθελοντισμός
Εθελοντές θα χρειαστούν στα ξενοδοχεία διαμονής των συμμετεχόντων, στο αεροδρόμιο και στην αθλητική εγκατάσταση. Όσοι εθελοντές πρόκειται να βοηθήσουν στην αθλητική εγκατάσταση στον χώρο των πεδίων και στη γραμματεία θα πρέπει να εκπαιδευτούν σε ειδικά θέματα. Η εκπαίδευση των εθελοντών θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου από την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδας.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εθελοντισμού του παγκόσμιου αυτού πρωταθλήματος μπορούν να βρουν την αίτηση στο γραφείο των Island Games (Διαγοριδών 1), τηλ. επικοινωνίας 2241039707 ή να επικοινωνήσουν στο e mail: shooting@islandgames.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...