Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Γιορτινές «Διαδρομές» με την Μαριώ


Μαζί της η Ζωή Παπαδοπούλου
και η Χριστιάνα Γαλιάτσου


Ώρα έναρξης: 23.00


Η Μαριώ, μια γνήσια ρεμπέτισσα και μια από τις εκφραστικότερες εκπροσώπους του είδους, μας περιμένει και τις γιορτινές ημέρες στις «Διαδρομές», ένα ζεστό χώρο στην οδό Πατησίων 208 –στάση Καλλιφρονά, για να μας προσφέρει την πραγματική διασκέδαση. Αυτή που γίνεται από καρδιάς και αληθινά, απλά και με μόνο οδηγό το καλό ελληνικό τραγούδι.    
Άλλωστε η Μαριώ αυτό αγαπά και υπηρετεί εδώ και 50 χρόνια. Γι’ αυτό και στο πρόγραμμά της ξαναφέρνει επί πάλκου ρυθμούς και τραγούδια –διαμάντια μιας εποχής που πέρασε αλλά δεν ξεχάστηκε.

Παρέα της η Ζωή Παπαδοπούλου - μία σύγχρονη λαϊκή ερμηνεύτρια, που την γνωρίσαμε μέσα από τις δύο επιτυχημένες δισκογραφικές της δουλειές, στις οποίες η Χάρις Αλεξίου είχε ενεργή συμμετοχή, τόσο ως παραγωγός όσο και ως στιχουργός, αλλά και από τις συνεργασίες της με σημαντικούς ερμηνευτές και δημιουργούς- καθώς  και η Χριστιάνα Γαλιάτσου, μια νέα δροσερή φωνή.
Ρεμπέτικα, παλιά  και σύγχρονα λαϊκά, σμυρναίικα και παραδοσιακά, αποτελούν τον καμβά του προγράμματος που ετοίμασαν, με την πεποίθηση ότι τα καλά τραγούδια δεν παλιώνουν ποτέ.
Μαζί τους ο Κώστας Μήτσιος στο μπουζούκι, ο οποίος έχει αναλάβει και την επιμέλεια του προγράμματος, ο Σωτήρης Μαργώνης στο βιολί, ο Γιώργος Τσιατσούλης στο ακορντεόν, ο Νίκος Τσιατσούλης στα κρουστά και ο Κώστας Σκανδάλης στην κιθάρα και τη φωνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...