Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Black Duck


μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2012

Για μια ακόμα χρονιά ο Black Duck φοράει τον χριστουγεννιάτικο σκούφο του και προετοιμάζεται για τις γιορτές, δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας στις δύσκολες μέρες που ζούμε.
Έτσι, ετοίμασε και εφέτος ένα χριστουγεννιάτικο Bazaar, όπου πολλοί νέοι και καταξιωμένοι δημιουργοί θα εκθέσουν τα έργα τους, στη gallery του Black Duck Multiplarte, για έναν ολόκληρο μήνα, με τιμές προσιτές για όλους.
Kοσμήματα, τσάντες, ρούχα, κατασκευές, έργα τέχνης,
βιβλία και πολλά χειροποίητα αντικείμενα με “στυλ και φαντασία” αποτελούν την κεντρική ιδέα του Bazaar, που θα ξεκινήσει στις 4 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 4 Ιανουαρίου.
Έχοντας κατά νου ότι τα ωραία πράγματα δεν είναι πάντοτε ακριβά, σας προτείνουμε μία επίσκεψη στο Black Duck, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας
– από τις 11 το πρωί έως τις 11 το βράδυ – για να δείτε τις προτάσεις μας με τα πολύ ενδιαφέροντα χειροποίητα αντικείμενα.
Κι αν δεν βρείτε κάτι να αγοράσετε, απολαύστε τη ζεστή σας σοκολάτα και τον αρωματικό σας καφέ, ακούγοντας τραγούδια και μουσικές με την γιορταστική διάθεση της «Μαύρης Πάπιας».


Black Duck Multiplarte – Ντόρα Ρίζου
Cafe-Bar-Restaurant-Gallery
Χρήστου Λαδά 9α, Αθήνα
210 3234760
www.blackduck.gr / info@blackduck.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...