Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

“Back to Duck”


Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου
Ο Πάνος Σουρούνης στα decks του Black Duck


Στην καρδιά της Αθήνας, στο Back to Duck (Χρ. Λαδά 9α), θα ηχήσει το ραδιόφωνο του Πάνου Σουρούνη. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, μουσικός επιμελητής μουσικών προγραμμάτων και θεατρικών παραστάσεων, έρχεται στο Black Duck, ως guest Dj, να παίξει τις μουσικές του, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, στις 8 μ.μ..
Μαζί του οι «American Bar».



** Ο Πάνος Σουρούνης, όταν ήταν μικρός ήθελε όταν μεγαλώσει να διαλέγει τραγούδια να τα ακούει ο κόσμος, αυτό δεν άρεσε πολύ στους γονείς του ως επαγγελματικός προσανατολισμός  μα, από ότι φαίνεται, τα κατάφερε.
Στα 23 του άρχισε να διαλέγει τραγούδια στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 της Ελληνικής Ραδιοφωνίας από τότε πέρασαν κάπου 6.000 ώρες ραδιοφωνικής πτήσης. Σαν να μην έφτανε αυτό από το 2005 έως το 2007 μας κρατούσε, παράλληλα, συντροφιά από το Kosmos 93,6.
Το 2008 ξεκίνησε την παραγωγή/ηχογράφηση της εκπομπής «103, επτά τραγούδια θα σου πω» με αποτέλεσμα να κάνει αρκετή φασαρία στον πρώτο όροφο του Ραδιομεγάρου και πραγματικά θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη για αυτό.
Αφού, λοιπόν, δεν βρέθηκε κανείς να τον σταματήσει άρχισε να κάνει και μουσικές επιμέλειες σε μουσικά προγράμματα αλλά και σε θεατρικά έργα ( «Ήρωες» , «Φουρκέτα»).
Είναι πολύ χαρούμενος για την συμμέτοχη του στην επιτροπή του Jumping Fish
γιατί έτσι βρίσκεται πιο κοντά στην πραγματοποίηση ενός μεγάλου του ονείρου,
όταν μεγαλώσει (κι άλλο) να γίνει ψαράς.


Είσοδος ελεύθερη 


Black Duck Multiplarte – Ντόρα Ρίζου
Cafe-Bar-Restaurant-Gallery
Χρήστου Λαδά 9α, Αθήνα
210 3234760
www.blackduck.gr / info@blackduck.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...