Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Βαγγέλης Δούβαλης, «Το Ταξίδι που δεν έγινε»


Πέντε τραγούδια, σε μουσική Φίλιππου Περιστέρη και στίχους των Μιχάλη Μπουρμπούλη - Γρηγόρη Χαλιακόπουλου


Ο Βαγγέλης Δούβαλης είναι ένας νέος ελπιδοφόρος ερμηνευτής, ο οποίος μας συστήνεται με μία πολύ όμορφη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Το ταξίδι που δεν έγινε». Πρόκειται για ένα cd με πέντε τραγούδια τα οποία του εμπιστεύτηκαν ο Μιχάλης Μπουρμπούλης, ο Γρηγόρης Χαλιακόπουλος και ο Φίλιππος Περιστέρης.

Ο Βαγγέλης Δούβαλης, ξεκίνησε το ταξίδι του από την Καλαμάτα με προορισμό την Αθήνα και το Εθνικό Ωδείο. Παράλληλα εμφανίστηκε σε πολλές μουσικές σκηνές και συνεργάστηκε με την Λίτσα Διαμάντη, την Πίτσα Παπαδοπούλου, την Κωνσταντίνα, τον Κώστα Μακεδόνα, τον Δημήτρη Μπάση, τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, την Γιώτα Νέγκα και τον Γιώργο Μαργαρίτη.
Έχει συμμετάσχει σε τρεις δισκογραφικές δουλειές του Φίλιππου Περιστέρη, («Τραγούδια για βραδινούς δέκτες», «Επύλλια» και «Το Κυριακοδρόμιο», σε στίχους του Μιχάλη Μπουρμπούλη).
Η γνωριμία με τον Μιχάλη Μπουρμπούλη ήταν η αφορμή για το cd «Το ταξίδι που δεν έγινε». Σε αυτή τη δισκογραφική δουλειά περιλαμβάνονται τέσσερα τραγούδια σε στίχους Μιχάλη Μπουρμπούλη και ένα σε στίχους Γρηγόρη Χαλιακόπουλου, ενώ τη μουσική υπογράφει ο Φίλιππος Περιστέρης.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας:
Δήμητρα Αποστόλου
dimitra.apostolou@gmail.com | 6946 264122
Ρούλα Βαλακίδου
roulval@gmail.com | 6977 599510

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...