Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

“Back to Duck”

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου
Ο Πάνος Σουρούνης στα decks του Black Duck

Πέμπτη βράδυ στην καρδιά της Αθήνας ηχεί ένα ραδιόφωνο από τα παλιά.
Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, μουσικός επιμελητής μουσικών προγραμμάτων και θεατρικών παραστάσεων και μέλος της κριτικής επιτροπής του Jumping Fish, Πάνος Σουρούνης έρχεται στο Black Duck ως guest Dj να παίξει τις μουσικές του, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, στις 8 μ.μ..
Μαζί του ο Origin K (Freedom Of Speech).


** Ο Πάνος Σουρούνης, όταν ήταν μικρός ήθελε όταν μεγαλώσει να διαλέγει τραγούδια να τα ακούει ο κόσμος, αυτό δεν άρεσε πολύ στους γονείς του ως επαγγελματικός προσανατολισμός  μα, από ότι φαίνεται, τα κατάφερε.
Στα 23 του άρχισε να διαλέγει τραγούδια στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 της Ελληνικής Ραδιοφωνίας από τότε πέρασαν κάπου 6.000 ώρες ραδιοφωνικής πτήσης. Σαν να μην έφτανε αυτό από το 2005 έως το 2007 μας κρατούσε, παράλληλα, συντροφιά από το Kosmos 93,6.
Το 2008 ξεκίνησε την παραγωγή/ηχογράφηση της εκπομπής «103, επτά τραγούδια θα σου πω» με αποτέλεσμα να κάνει αρκετή φασαρία στον πρώτο όροφο του Ραδιομεγάρου και πραγματικά θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη για αυτό.
Αφού, λοιπόν, δεν βρέθηκε κανείς να τον σταματήσει άρχισε να κάνει και μουσικές επιμέλειες σε μουσικά προγράμματα αλλά και σε θεατρικά έργα («Ήρωες», «Φουρκέτα»).
Είναι πολύ χαρούμενος για την συμμέτοχη του στην επιτροπή του Jumping Fish
γιατί έτσι βρίσκεται πιο κοντά στην πραγματοποίηση ενός μεγάλου του ονείρου,
όταν μεγαλώσει (κι άλλο) να γίνει ψαράς .

Είσοδος ελεύθερη


Black Duck Multiplarte – Ντόρα Ρίζου
Cafe-Bar-Restaurant-Gallery
Χρήστου Λαδά 9α, Αθήνα
210 3234760     
www.blackduck.gr / info@blackduck.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...