Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

PaintBox magazine full of fantasy


Ένα τεύχος γεμάτο φαντασία ετοίμασε για αυτόν το μήνα το PaintBox magazine, το δωρεάν, ηλεκτρονικό περιοδικό για την τέχνη και τη δημιουργία, με κεντρικό θέμα τα φανταστικά πλάσματα να μην αφήνουν καμία στήλη ανεπηρέαστη. Βασικός λόγος για να κατεβάσετε το περιοδικό αυτόν το μήνα είναι το μεγάλο αφιέρωμα-εγκυκλοπαίδεια 42 σελίδων με τίτλο «Φανταστικά Πλάσματα» που αποτελείται από πολλές πληροφορίες -άλλες γνωστές άλλες όχι και τόσο- και καταπληκτική εικονογράφηση. Ακόμα μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η στήλη για τα φανταστικά πλάσματα που έχουν εμφανιστεί στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, τα οποία είναι πολύ περισσότερα από όσο πολλοί νομίζαμε αλλά και τα καθιερωμένα μαθήματα Photoshop που μαγεύτηκαν κι αυτά από μια νεράιδα που μπούκαρε στον υπολογιστή της γραφίστριας.
Ζωγραφική, μουσική, κατασκευές και εξορμήσεις είναι μερικά ακόμα θέματα που μπορείτε να βρείτε στο PaintBox magazine πάντα επηρεασμένα από το κεντρικό του θέμα.
Κατεβάστε το 6ο τεύχος του PaintBox magazine αλλά και όλα τα προηγούμενα, από το «Αρχείο» της ιστοσελίδας www.paintboxmag.com.


Τα θέματα του τεύχους Ιουνίου
Φανταστικά Πλάσματα – Μεγάλο Αφιέρωμα 14

ART:
Ζωγραφική - Μαγεμένα πινέλα 56
Lord of the Rings - Tα φανταστικά πλάσματα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών 62
Οι νότες που χτυπάνε στο βράχο – Χορεύοντας με τις... νεράιδες 72

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ: Φανταστικοί φίλοι στη νηπιακή ηλικία 76
CRAFT: Νεραϊδόπορτες 78

DIGITAL ART: Νεραϊδομοντάζ 82

Ημερολόγιο Ιουνίου 92
Εντυπώσιμο ημερολόγιο 94
Παίρνοντας τα βουνά 95
Φιλοτελικά 105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...