Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

It's a ROCK n ROLL - BLUES SUMMER!!!

Οι BEGGAR'S BLUES DIARY ταξιδεύουν!

Στα πλαίσια της καλοκαιρινής τους περιοδείας, οι Beggar's Blues Diary έρχονται δυναμικά την Κυριακή 15 Ιουλίου 2012 στο ξενοδοχείο ΜΑΥΡΟ ΛΙΘΑΡΙ στη ΣΑΡΩΝΙΔΑ.
Η καλοκαιρινή τους περιοδεία ξεκινάει από αρχές Ιουλίου, με διάφορους σταθμούς ανά την Ελλάδα.Εχοντας κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις μέχρι σήμερα από κάθε τους εμφάνιση, έρχονται να σφραγίσουν ένα νέο κοινό που πραγματικά αξίζει να τους απολαύσει, να τους γνωρίσει και φυσικά είχε την επιθυμία να τους δεί ζωντανά.
Tο power trio έχοντας στις βαλίτσες τους τους γνώριμους, δυνατούς ήχους και με το χαρακτηριστικό rock ρεπερτόριό τους ερμηνεύουν τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική τους δουλειά "Back to Basics..." που δέχεται τις καλύτερες κριτικές, με τα τραγούδια "Dove" και "The River" να ακούγονται σε όλη την Ελλάδα και σε αρκετά σημεία στο εξωτερικό και τα βίντεό τους να τα απολαμβάνουμε από τα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια Ελλάδος, Κύπρου και ομογένειας.
Το playlist τους που περιλαμβάνει εκτός από τα δικά τους τραγούδια διασκευές κομματιών όπως "Mississippi Queen" (Mountain), "Rocking in a free world" (Neil Young),"You'de better run" (Motorhead) κ.α., δείχνει ξεκάθαρα τη μουσική τους καταγωγή!!!

DJ SET by CHRIS-CHRIS and STARTS at 14.00
and LIVE SHOW STARTS at 18.00

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012
στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΥΡΟ ΛΙΘΑΡΙ στη ΣΑΡΩΝΙΔΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...