Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Μουσικό Ηλιοστάσιο: 'Jazz με θέα'

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012
Κήπος της βίλλας Rees

Ελάτε και διασκεδάστε μαζί μας σε μια έντονη βραδιά με μουσική Jazz στον κήπο της βίλλας Rees, κτίριο του 1928, που βρίσκεται στην παραλία των Τριαντών. Απολαύστε ένα ποτήρι σαμπάνια, τη θέα, το ηλιοβασίλεμα και νιώστε την ατμόσφαιρα και το ρυθμό της χρυσής εποχής της Jazz, 1920-1950.

Θερινό Ηλιοστάσιο
Το "Μουσικό Ηλιοστάσιο: Jazz με θέα" οργανώνεται επ' ευκαιρίας του θερινού
ηλιοστασίου. Η Τετάρτη 20η Ιουνίου είναι η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου. Ο ήλιος φτάνει στο υψηλότερο σημείο του στον ουρανό και η νύχτα είναι μικρή. Αυτό το φαινόμενο ονομάζεται θερινό ηλιοστάσιο: το αληθινό ξεκίνημα του καλοκαιριού και η αφορμή για γιορτή σε διάφορους λαούς και πολιτισμούς. Τώρα και για μας, καθώς μεταξύ άλλων, είμαστε στο νησί του ήλιου!
Η εκδήλωση είναι πρωτοβουλία της Rhodes International Culture & Heritage Society (RICHeS) και φιλοξενείται στον κήπο της κας. Ζωής York-Rees η οποία με μεγάλη γενναιοδωρία μας τον παραχωρεί για τη συγκεριμένη περίσταση. Μαζί μας θα είναι το μουσικό συγκρότημα 'Kind of Jazz' με τραγουδίστρια τη Σοφία Κουτσάκη. Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος θα μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας στο μπαρ και να θαυμάσετε το/α αυτοκίνητο/α των Φίλων Παλαιών Αυτοκινήτων Ρόδου.

Ημερομηνία: Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012
Ώρα: Μπορείτε να προσέρχεστε από τις 19:00. Οι πόρτες θα κλείσουν στις 19:45, η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20:00.
Τοποθεσία: Βίλλα Rees, Ελευθερίου Βενιζέλου 15, Τριάντα (πίσω από το super market Πάππου)

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων!
Είσοδος: 8 ευρώ/ άτομο, περιλαμβάνει ένα ποτήρι σαμπάνια και καναπεδάκια. Είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων με αποστολή email στο rhodesriches@gmail.com αναφέροντας τα ονόματα των συμμετεχόντων. Επίσης μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 6982458787. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων δεν θα μπορέσουμε να δεχτούμε άτομα χωρίς προηγούμενη κράτηση.

RICHeS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...