Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Συναυλία ενίσχυσης για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό


Η hip hop κοινότητα γίνεται μία μεγάλη αγκαλιά για χάρη των παιδιών 
Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012
Stage 2 Πολυχώρου Πολιτισμού Block 33 (τηλ.2310 533 533, 6936 277 995 begin_of_the_skype_highlighting            6936 277 995      end_of_the_skype_highlighting)
Είσοδος: 8 ευρώ (Προπώληση Metropolis)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 18.00


Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό


Ορισμένοι από τους σημαντικότερους Έλληνες hip hop καλλιτέχνες θα ενώσουν το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στον Πολυχώρο Πολιτισμού Block 33, προκειμένου
να ενισχύσουν οικονομικά το έργο του Ελληνικού Παιδικού Χωριού, καθώς όλα τα έσοδα  θα διατεθούν εκεί.
Το πρόβλημα των παιδιών χωρίς οικογένεια ή παιδιών που τα κακομεταχειρίζονται, γονείς που δεν έχουν ούτε να τα θρέψουν είναι ίσως μεγαλύτερο από ότι ο μέσος πολίτης μπορεί να φαντασθεί. Πολλά παιδιά ζουν τα πρώτα χρόνια  της ζωής τους με στερήσεις και με τις χειρότερες συνθήκες διαβίωσης υφιστάμενα την εγκατάλειψη και πολλές φορές την εγκληματική συμπεριφορά των προσώπων του στενού τους περιβάλλοντος. Σ’αυτά τα παιδιά το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο θέλει να χαρίσει μια αληθινή οικογένεια.
Για τις ανάγκες του συγκεκριμένου εγχειρήματος θα τραγουδήσουν οι MC Yinka, 12ος  Πίθηκος, SMA & Band, Neon, JK1 (Phase 3), Τραγικός Είρωνας, Είδωλο Θολό (Ρώτα Πως), Χίλια Πρόσωπα, UnknownArtist & Α.Εχθρός-Στοιχειοθέτης, Attackes Raps, Under The Mask, Άγνωστοι Ορίζοντες, Στιγμές, DJ  D-Mice (Total Reality)


Opening: Στιχόραμα


Kάποιοι από τους καλλιτέχνες θα επισκεφτούν τους μικρούς μας φίλους στο Ελληνικό Χωριό προκειμένου να συζητήσουν μαζί τους για την αξία του να είσαι… διαφορετικός. Εξάλλου το ίδιο το hip hop κίνημα ξεπήδησε μέσα από την διαφορετικότητα και πολλές φορές την κοινωνική απομόνωση, μεταποιώντας ένα πάλαι ποτέ μειονέκτημα, στο μεγαλύτερο πλεονέκτημα του. 
Να είναι μία έμμετρη καταγραφή της ίδιας της κοινωνίας μας.


Facebook Event

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...