Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Αφιέρωμα στον Τσάρλυ Τσάπλιν


12 – 27 Οκτωβρίου
Στον σπουδαίο Άγγλο ηθοποιό και σκηνοθέτη Τσάρλυ Τσάπλιν είναι αφιερωμένος ο Οκτώβριος στο Black Duck (Χρήστου Λαδά 9α).
Από τις 12 έως τις 27 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από εκδηλώσεις μέσα από τις οποίες θα ξαναζήσουμε τη γοητεία του αναιδή, ξύπνιου, ευαίσθητου και πάντα θλιμμένου τύπου, του αλητάκου… Του θρυλικού Σαρλώ!

Το αφιέρωμα, στον πρωτοπόρο πρωταγωνιστή, αλλά και σεναριογράφο, σκηνοθέτη και συνθέτη, περιλαμβάνει έκθεση ρούχων και αξεσουάρ εμπνευσμένων από την εποχή εκείνη, η οποία θα
πραγματοποιηθεί στη γκαλερί του πολυχώρου, αλλά και καθημερινές προβολές ταινιών του, από μία νέα συλλεκτική 10πλή κασετίνα – έκδοση, που κυκλοφόρησε ο «Εναλλακτικός Κύκλος» και περιέχει 36 από τις ωραιότερες στιγμές του Τσάρλι Τσάπλιν σε 10 DVD: ο Σαρλώ ως μεθύστακας ή ονειροπόλος ή ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, με το αθώο βλέμμα του, το άτσαλο παιχνίδι με το μπαστούνι του, και την αφέλεια του. (Οι ταινίες κυκλοφορούν σε πολυτελή κασετίνα με δυνατότητα επιλογής ελληνικών η αγγλικών υπότιτλων).


Black Duck Multiplarte – Ντόρα Ρίζου
Cafe-Bar-Restaurant-Gallery
Χρήστου Λαδά 9α, Αθήνα
210 3234760
www.blackduck.gr / info@blackduck.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...