Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Transformers 3


Μετά την επιτυχία των δύο πρώτων ταινιών, το Transformers 3 βρίσκεται πλέον στους κινηματογράφους. Αν αγαπάτε την περιπέτεια μην παραλείψετε να τιμήσετε την αντίστοιχη αίθουσα.


Transformers 3
Περιπέτεια
Μετά την τεράστια, παγκόσμια επιτυχία των blockbusters Transformers και Transformers 2 ήρθε η ώρα για άλλη μια συνέχεια από τον ειδήμονα του είδους και βιρτουόζο των ταινιών Αρμαγεδών και Περλ Χάρμπορ, Μάικλ Μπέι, με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ και πάλι στην παραγωγή, τον Σάια ΛαΜπεφ σε εκρηκτικά κέφια και τους Τζον Μάλκοβιτς, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Πάτρικ Ντέμπσι και την πανέμορφη Ρόζι Χάντινγκτον Ουάιτλι να ενδυναμώνουν ακόμα περισσότερο το καστ!
Με ακόμα πιο επικές σκηνές δράσης σε Μόσχα, Αφρική και Κίνα, μπόλικες δόσεις χιούμορ και την φαντασμαγορική 3D τεχνολογία να υπηρετεί πλήρως το ταλέντο και τη μαεστρία του Μάικλ Μπέι στην κινηματογραφική αποτύπωση πολύ εντυπωσιακών σκηνών, η τρίτη ταινία με πρωταγωνιστές τα transformers υπόσχεται να μην αφήσει τίποτε όρθιο ή όπως τα ξέραμε!

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι
Πρωταγωνιστούν:
Σάια Λαμπέφ, Ρόζι Χάντινγκτον Ουάιτλι, Πάτρικ Ντέμπσι, Τζος Ντουχάμελ, Ταϊρίζ Γκίμπσον, Τζον Μάλκοβιτς, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Τζον Τορτούρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...