Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011

ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ live


Τετάρτη 31 Αυγούστου 
στo Aνοιχτό Θέατρο Τεχνόπολις

Μια μεγάλη γιορτή θα στηθεί στo θέατρο Τεχνόπολις, την Τετάρτη 31 Αυγούστου, με πρωταγωνίστρια την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους μουσικούς της.H Ελένη Τσαλιγοπούλου είναι από τις πιο ειλικρινείς, καλοδουλεμένες και χαρακτηριστικές φωνές της ελληνικής μουσικής τα τελευταία χρόνια, επιλέγει πολύ προσεκτικά τις δουλειές της και κάνει όλα τα κομμάτια που έχει ερμηνεύσει να συνδέονται άρρηκτα με το όνομά της.
Στις ζωντανές της εμφανίσεις δίνει νέα ζωή στα παραδοσιακά και γνωστά λαϊκά τραγούδια που διαλέγει για να συνοδεύσουν τις προσωπικές της επιτυχίες, ενώ δεν φοβάται να πειραματιστεί σε alternative και jazz δρόμους παρέα με τους πάντα άψογους μουσικούς που την συνοδεύουν.
Πρόσφατα παρουσίασε τον πρώτο δίσκο με δικά της τραγούδια.

Ο τίτλος του… “τα ρι ρα”! Όλα τα τραγούδια κάπως έτσι δεν γεννιούνται; Φτάνουν στα χείλη μέσα από μελωδικά συλλαβίσματα. Αυτοσχέδιες συλλαβές που σα νότες παίρνουν τη θέση τους η μια πλάι στην άλλη φτιάχνοντας τις πρώτες μελωδίες που θα γίνουν τραγούδια όταν μεγαλώσουν. Αυτά τα «τα-ρι-ρα» που σιγοψυθίρησαν μελωδίες βγαλμένες μέσα από την ψυχή της Ελένης Τσαλιγοπούλου, μεγάλωσαν κι έγιναν επιτέλους τραγούδια.

Τραγούδια που ζυμώνονταν χρόνια στα πιο βαθιά δωμάτια της καρδιάς, βρήκαν το θάρρος και το πείσμα να έρθουν στο φως. Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο καινούργιο της album παρουσιάζει για πρώτη φορά τραγούδια πάνω σε δικές της μουσικές. Είχε την τύχη μέχρι τώρα να τραγουδήσει τραγούδια των πιο σημαντικών σύγχρονων της συνθετών.

Για μια μοναδική βραδιά η Ελένη Τσαλιγοπούλου την Τετάρτη 31 Αυγούστου στο Θέατρο Τεχνόπολις θα μας γεμίσει με τις μελωδίες του “Τα-ρι-ρα» αλλά και τραγούδια που αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια από την φωνή της!. περισσότερα
Προπώληση εισιτηρίων στο Εμπορικό κέντρο Τεχνόπολις και το βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης.
Tο Ανοιχτό θέατρο, βρίσκεται εντός του ψυχαγωγικού συγκροτήματος Τεχνόπολις, λεωφ. Ανδρ. Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα, τηλ.: 2810 82 1400 & 2810 823813.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...