Κυριακή, 15 Μαΐου 2011

Mark Sultan (aka BBQ)


He is the Sultan of swing(ing garage a-wop-bop-a-loo-bop-a-lop-bop-bop)
O Mark Sultan έχει πολλά χρόνια παρουσίας στη “garage-rock” σκηνή, έχοντας παίξει σε μπάντες όπως The King Khan & BBQ Show, The Almighty Defenders (Sultan, Khan, Black Lips), BBQ, The Ding-Dongs (με τον Bloodshot Bill), The Spaceshits, Les Sexareenos, κτλ..
Έχει κυκλοφορήσει αρκετούς δίσκους σε εταιρίες όπως η In The Red, Last Gang, Crypt, Fat Possum, Goner, Sub Pop, Vice, Bomp!, Norton, Sympathy For The Record Industry. Συνεχίζει να μας βομβαρδίζει με τις καλύτερες κυκλοφορίες και τραγούδια, ενώ περιοδεύει ασταμάτητα. Είναι ικανός να συνδυάζει την αγάπη του για το punk, το doo-woop, την 60's ψυχεδέλεια και garage, avant garde, free jazz,rockabilly, soul, R&B, country, noise και οτιδήποτε άλλο αγαπά βαθιά, σε ρευστά έργα αιώνιας μουσικής λατρείας.
Θα είναι η πρώτη φορά, από το 2006, που ο Mark θα περιοδεύσει στην Ευρώπη ως one-man-band με το όνομα BBQ, και βεβαίως, η πρώτη του περιοδεία από την κυκλοφορία του σήμερα-εξαντλημένου τού δίσκου με τίτλο '$'. Μέχρι το τέλος του 2011, αναμένουμε να ακούσουμε περίπου 30 νέα τραγούδια. Θα κυκλοφορήσει 2 άλμπουμ στην In The Red Records (Λος Άντζελες), καθώς και μερικά 7-ιντσα.Θα συμμετέχουν ονόματα όπως οι Jared Swilley και Cole Alexander από τους Black Lips, ο Choyce, ο King Khan, o Erin από τους Spits, o Danny από τους Gories, και κάποια άλλα παλικάρια. Στο πλαίσιο αυτής της περιοδείας, θα επισκεφθεί και την χώρα μας για μία, και μοναδική, και άκρως απογειωτική ζωντανή εμφάνιση στον χώρο του Booze Cooperativa την Τετάρτη, 18 Μαΐου.

Booze Cooperativa ΙΣΟΓΕΙΟ
Τετάρτη 18 Μαϊου, 2011
Ώρα 9μμ με ελεύθερη είσοδο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...