Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Η τέχνη του σκακιού στο Booze!

Κυριακή 29/5/2011 
από τις 3μ.μ. έως τις 10μ.μ.

Ο Γκραν Μαιτρ 

Χρήστος Μπανίκας
(8 φορές πρωταθλητής Ελλάδος στο σκάκι)
σε επίδειξη «σιμουλτανέ» την Κυριακή στις 29/5/2011 και ώρα 9μ.μ.
Μια ιδιαίτερη σκακιστική βραδιά με τον Γκραν Μαιτρ και 8 φορές πρωταθλητή  Ελλάδας Χρήστο Μπανίκα διοργανώνεται την Κυριακή στις 29/5/2011 στο Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57, από τις 3μμ έως τις 10μ.μ.
Ο Χρήστος Μπανίκας θα κάνει επίδειξη σιμουλτανέ για τους φίλους του σκακιού, την ίδια ημέρα στις 9μμ ενώ θα  ακολουθήσει συζήτηση και μπλιτσάκια!
Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του 1ου Διεθνούς Σκακιστικού Πολιτιστικού Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί φέτος στην πανέμορφη Κέρκυρα από 18 - 27 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Marbella, υπό την αιγίδα του Δήμου Κερκυραίων. Πρόκειται για μια μοναδική, σε παγκόσμιο επίπεδο, διοργάνωση που συνδυάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα σκακιστικών αγώνων με σημαντικά έπαθλα, πολιτιστικές εκδηλώσεις,  διασκέδαση και διακοπές υψηλού επιπέδου.
Ομιλίες με συζήτηση, σεμινάρια, βραδιές θερινού κινηματογράφου, ολοήμερη τουριστική περιήγηση του νησιού, συναυλίες, θεματικές βραδιές, ειδικά θεματικά δείπνα, όπως Κινεζικό, Αρχαίο Ελληνικό και Σκακιστικό, συνθέτουν ένα πρόγραμμα πρωτοποριακό και συναρπαστικό.
Ιδιαίτερη φροντίδα έχει δοθεί στις παράλληλες εκδηλώσεις για τα συνοδά μέλη, όπως εργαστήρια τοπικής μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, μαθήματα χορού, μαθήματα μπριτζ και πολλές άλλες δραστηριότητες. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στην τέχνη του σκακιού, να παίξουν συναρπαστικά παιχνίδια στον παιδότοπο και στην πισίνα, να διαγωνιστούν αλλά και να δημιουργήσουν ανακαλύπτοντας τα ταλέντα και τις δυνατότητές τους διασκεδάζοντας.

Διοργάνωση:
Artifex
Πληροφορίες-εγγραφές: τηλ. 210 6896770, 210 6896775, www.artifex.gr και http:// www.chessculturalfestival.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...