Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Τεύχος Απριλίου του PaintBox magazine


με πασχαλινά θέματα και πολλά περισσότερα

Το νέο τεύχος του PaintBox magazine είναι έτοιμο και, όπως πάντα, διαθέσιμο δωρεάν και χωρίς εγγραφή. Με ακόμα περισσότερες σελίδες και πλουσιότερα θέματα, όλα δείχνουν πως το περιοδικό εξελίσσεται ραγδαία σε ποσότητα και πάνω απ' όλα ποιότητα.
Αυτόν τον μήνα οι κατασκευές και οι συνταγές του PaintBox magazine αφορούν τις εορταστικές μέρες και απευθύνονται σε όλα τα γούστα. Οι αράδες του παίρνουν φως από το άρθρο για τον ρουκετοπόλεμο, ενώ το θέμα για τα αυγά Faberge και τον δημιουργό τους, αποδεικνύει ότι ακόμα κι ένα αυγό μπορεί να γράψει ιστορία.
Εκτός από τα εμπνευσμένα από το Πάσχα θέματα, το νέο τεύχος έχει πολλά ακόμα να μας δώσει. Οι νότες που χτυπάνε στο βράχο αυτό το μήνα είναι ραδιοφωνικές και αναζητούν την ιστορία που κρύβεται πίσω από τους δέκτες μας ενώ οι ήρωες κόμιξ όπως ο Superman κι ο Batman και, ακόμα περισσότερο, η... μαμά τους DC Comix, έχουν την τιμητική τους.
Το digital scrapbooking, ακολουθεί και αξιοποιεί με όμορφο τρόπο τα μαθήματα «Photoshop-Κολάζ» των προηγούμενων μηνών, προσθέτοντας παράλληλα μερικές ακόμα γνώσεις σε ό,τι αποκομίσαμε μέχρι σήμερα από αυτά.
Για άλλη μια φορά παίρνουμε τα βουνά μαζί με την ομώνυμη στήλη, σε αυτό το τεύχος προς Πάρνηθα οδεύοντας.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, οι μόνιμες στήλες δεν χάνουν το κέφι τους. Τα Φιλοτελικά Νέα ξεκινάνε από να πραγματοποιούν και μικρά ταξίδια στον χρόνο ενώ το ημερολόγιο του μήνα είναι έτοιμο να μας ενημερώσει και να εκτυπωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...