Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Συναυλία με τον Γιάννη Κότσιρα - On the road Καλοκαίρι 2012

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στο θέατρο του Τεχνόπολις στις 21:30

Ο Γιάννης Κότσιρας παρέα με μια υπέροχη ομάδα μουσικών και την ανερχόμενη τραγουδίστρια Σαββέρια Μαργιολά, παρουσιάζει μία μοναδική μουσική παράσταση φέτος το καλοκαίρι, ταξιδεύοντας στο Τεχνόπολις!
Μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση με επιλογές από αγαπημένα τραγούδια της ευρύτερης ελληνικής δισκογραφίας αλλά και δικά του αγαπημένα γνωστά και «άγνωστα». Έξι σπουδαίοι μουσικοί, κυριολεκτικά

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Η εταιρεία θέατρου Χώρος παρουσιάζει το έργο ''Erofili Synopsis'' - Φεστιβάλ Αθηνών 2012

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στο θέατρο του Τεχνόπολις στις 21:30

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε την πρεμιέρα στις 22 Ιουνίου στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδάυρου 2012 και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές. Το κείμενο διασκευάζεται με μια μεγάλη διάθεση ελευθερίας φωτίζοντας κάποιες εικόνες από την εκπληκτική Ερωφίλη του Χορτάτση. Τρείς γυναίκες επί σκηνής. Η μάσκα το κύριο ερμηνευτικό μέσο. Το έργο πιο επίκαιρο από ποτέ.
Με την παράσταση erofili synopsis ο θίασος ολοκληρώνει την ερευνητική του δουλειά στην Κρητική Αναγέννηση(2007-2012). Πρόκειται για μια θεατρική πρόταση, αποτέλεσμα μιας πορείας που ξεκίνησε με τον Απόκοπο του Μπεργάδη(2007, 2008, 2009) και συνεχίστηκε με δυο ασκησιολογικού χαρακτήρα σχεδιάσματα της Ερωφίλης (2008, 2010).
Επιστροφή στο παντοτινό ''...μια σύνοψη της ''Ερωφίλης'', τίμια και αντιπροσωπευτική της ουσίας. [...] Το απόλυτο θέατρο, καμία ψευδαίσθηση, καμία νατουραλιστική φυσικότητα...

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Συναυλία με τους Γιάννη Αγγελάκα & Ψαρογιώργη

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στο θέατρο του Τεχνόπολις στις 21:30
Ο Γιαννης Αγγελάκας με τον Ψαρογιώργη σε μια ιδιαίτερη μουσική σύμπραξη επί σκηνής Τεχνόπολις...

Ο Γιαννης Αγγελάκας με τον Ψαρογιώργη σε μια ιδιαίτερη μουσική σύμπραξη επί σκηνής.
Ο Γιάννης Αγγελάκας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς, πολύμορφους καλλιτέχνες της σύγχρονης Ελλάδας, με χειμαρρώδη παρουσία πάνω στη σκηνή, ένας ξεχωριστός τραγουδιστής με “ψυχή ταξιδιάρα”, που καταφέρνει να συνεπαίρνει με τη ξεχωριστή ερμηνεία του. Ηγέτης και τραγουδιστής στο θρυλικό συγκρότημα Τρύπες έχει χαράξει μόνος του μια από τις πιο εντυπωσιακές καριέρες

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Συναυλία με την Imany - ethnic folk, soul, blues

Παρασκευή 31 Αυγούστου στο θέατρο του Τεχνόπολις στις 21:30

Η Imany, που ξάφνιασε την Ευρώπη με την «ειλικρίνεια» που περιέχουν οι στίχοι των τραγουδιών της, αλλά και την αισθα-ντική φωνή που μαγεύει, θα μας παρουσιάσει τραγούδια από στιγμές, που, καθώς περιπλέκονται,εξιστορούν τις προφανείς αλήθειες της ζωής, το ανομολόγητο καρδιοχτύπι, το θυμό, την ανεξέλεγκτη επιθυμία, τον έρωτα. Η 26χρονη star Γαλλίδα τραγουδίστρια δεν θα φέρει μόνο φρέσκο αέρα από την πατρίδα της, αλλά και… πίστη στα όνειρα που γίνονται πραγματικότητα, αφού όπως λέει «You will never know…».

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Συνταγές για κάθε τραπέζι...

...παρουσιάζει αυτό το μήνα το PaintBox magazine. Σε αυτό το τεύχος θα βρείτε συνταγές για μελιτζανοπίλαφο, καναπεδάκια και πεπόνι γεμιστό.
Κατεβάστε χωρίς χρέωση ή εγγραφή το τεύχος Αυγούστου από την ιστοσελίδα του περιοδικού (www.paintboxmag.gr) και δημιουργήστε.

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Οι Flogging Molly στις 28 Αυγούστου στην Θεσσαλονίκη!‏

Μερικές μπάντες απευθύνονται στο μυαλό.
Άλλες, όπως οι Flogging Molly, απευθύνονται στην καρδιά!

Αυτή η ιρλανδο-αμερικάνικη folk punk μπάντα, που στις φλέβες των μελών της τρέχει κέλτικο αίμα, επιστρέφει στην Ελλάδα!


Θεσσαλονίκη, Τρίτη 28 Αυγούστου 2012, Block 33

Οι διαπεραστικοί, πάντα επίκαιροι και «καυστικοί» στίχοι, οι αξεπέραστες μελωδίες, οι συγκλονιστικές live εμφανίσεις σε συνδυασμό με τον απεριόριστο ενθουσιασμό, τη μεταδοτική ενέργεια και την αφοσίωσή που δείχνουν στους fans τους, έχουν κάνει τους Flogging Molly ένα πραγματικά ξεχωριστό και αγαπητό συγκρότημα.
«Εάν η μουσική μας δεν είχε μαντολίνο, ακορντεόν, βιολί και σφυρίγματα θα ήταν punk rock, και αν δεν είχε κιθάρα, μπάσο και drums θα ήταν παραδοσιακή Ιρλανδική μουσική. Αλλά σημασία

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

“SOS-ial worker”

Παναγιώτης Λιναρδάκης
Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα Μερκούρη” - Υδρα
27 Αυγούστου - 6 Σεπτεμβρίου 2012
Την Δευτέρα 27 Αυγούστου στις 8 το βράδυ εγκαινιάζεται η έκθεση του Παναγιώτη Λιναρδάκη “SOS-ial worker” στο Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα Μερκούρη” στην Υδρα

«Πάντα προς τη μετάλλαξη το πήγαινε ο Παναγιώτης Λιναρδάκης. Από τη πρώτη του δουλειά με τα πρώτα (;) τέρατα…
Σήμερα, μετά από μια περίεργη παρένθεση κάποιων χρόνων, το ταλέντο του μοιάζει πιο μεγάλο από ποτέ. Και το ταλέντο, όπως όλοι ξέρουμε, το πληρώνει ακριβά κανείς. Κάποιες στιγμές (χα, σ' ένα κοσμικό επίπεδο που εμείς τον βλέπουμε σαν δεκαετίες)...
…κάποιες στιγμές όμως το ταλέντο ανταμοίβει -και καλά: Ο Λιναρδάκης βρήκε τον παλιό του εαυτό. Ποιον παλιό δηλαδή, κάτι νέο, γερό, εξελιγμένο. Μύριες μαγικές μορφές, φώτα και τέρατα, σκατά και στάχτη δηλαδή, προς γνώση και συμόρφωση, προς θυμίαμα, μαρτύριο, θαύμα είναι τα κομμάτια του. Λίγα έργα, καλά έργα, ωραία έργα».
Ελένη Πυργιώτη
Διάρκεια έκθεσης: 27Αυγούστου – 6 Σεπτεμβρίου 2012 - Ώρες λειτουργίας :Ώρες λειτουργίας : 11:30 -14:00 & 19:00 - 22:00
Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα Μερκούρη” - Λιμάνι - Υδρα - Τηλ. επικοινωνίας:2103303496, 6944881125

ΜΕΔΟΥΣΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ, Ξενοκράτους 7, 10675, Αθήνα, Τηλ. 210 7244552, Fax; 210 7223605, 10675, Αθήνα, e-mail: medusa9@otenet.gr - www.medusaartgallery.com

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Βότσαλα σκέτη ζωγραφιά

Ζωγραφίστε τις δικές σας πέτρες αξιοποιώντας τα μικρά αυτά σουβενίρ από τις καλοκαιρινές διακοπές σας.
Κατεβάστε χωρίς χρέωση ή εγγραφή το τεύχος Αυγούστου από την ιστοσελίδα του περιοδικού (www.paintboxmag.gr) και μετατρέψτε βότσαλα σε μικρά έργα τέχνης.

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ταξίδι στην Πάρο...

...μας πάει το PaintBox magazine μέσα από τις σελίδες του.
Κατεβάστε χωρίς χρέωση ή εγγραφή το τεύχος Αυγούστου από την ιστοσελίδα του περιοδικού (www.paintboxmag.gr), και ταξιδέψτε πέρα από τα κύματα.

D FESTIVAL 2012

Το D FESTIVAL σε συνεργασία με την Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου διοργανώνει δυο συναυλιακές ημέρες γεμάτες ηλεκτρικό ήχο στο Κηποθέατρο Αγρινίου στις 25 και 26 Αυγούστου.
Μετά την φιλοξενία των Rotting Christ το καλοκαίρι του 11,φέτος το D FEST επεκτείνει τους μουσικούς του δρόμους και σε πιο Rock ήχους.

Το Σάββατο 25 Αυγούστου από τις 18:00 και για έξι ώρες, οι φίλοι της Μetal σκηνής θα έχουν την δυνατότητα να

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ARK FESTIVAL ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 - "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων

Ξεκινά σήμερα η προπώληση για το 3ο ARK Festival της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, με φιλοξενούμενους αγαπημένους καλλιτέχνες: ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Maraveyas Ilegal, οι Burger Project με τους Takim, τα Τιγρέ Σποράκια, η Ματούλα Ζαμάνη και οι Angry Birds, οι Imam Baildi, η Nalyssa Green, οι Swing Shoes με την Sugahspank, οι Wedding Singers, η Μαριέττα Φαφούτη, οι Bangies, ο Monsieur Minimal και η έκπληξη με την ονομασία The One Night Onlys θα ταξιδέψουν με την κιβωτό του ARK και μαζί τους το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να ζήσει το πιο μεγάλο ARK Festival που έγινε ποτέ.
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Φτιάξτε το δικό σας Facebook cover...

... και άλλα γραφικά εύκολα στο Photoshop.
Κατεβάστε χωρίς χρέωση ή εγγραφή το τεύχος Αυγούστου από την ιστοσελίδα του περιοδικού (www.paintboxmag.gr), και στολίστε τα προφίλ και τις σελίδες σας όπως εσείς θέλετε.

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Χάλκινη τρέλα 52 ετών - 8-11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

Επί 52 συναπτά έτη το μεγαλύτερο φεστιβάλ χάλκινων οργάνων παίρνει σάρκα και οστά στη Σερβία  κι η Art on the Road  σε συνεργασία με το LG travel για δεύτερη συνεχή χρονιά δίνουν τη δυνατότητα σε όσους το αντέχουν να γευτούν την εμπειρία αυτού του απόλυτου βαλκανικού πάρτυ.
Άφθονες ποσότητες αλκοόλ και φαγητού, ξέφρενοι ήχοι τους οποίους προσπαθεί ένα φανατικό πολυεθνικό πλήθος να συναγωνιστεί σε ένταση περιβάλλουν τον επισκέπτη από τις πρώτες του στιγμές στην Guca. Τις μέρες του φεστιβάλ θα έλεγε κανείς ότι ένας στρατός από οργανοπαίκτες χάλκινων και ένα πλήθος party animals έχει καταλάβει την μικρή σερβική κωμόπολη της Guca, των 2000 κατοίκων, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από το Βελιγράδι . H εμπειρία μιας επίσκεψης πείθει όχι μόνο τους φίλους της βαλκανικής μουσικής, αλλά και όσους εκτιμούν τη συνάντηση  με μια γνήσια έκφραση της σερβικής παράδοσης και κουλτούρας.

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Εκτυπώσιμο ημερολόγιο του PaintBox magazine

Σχεδιασμένο όπως κάθε φορά μόνο για τους αναγνώστες του PaintBox magazine και έτοιμο για εκτύπωση.
Κατεβάστε χωρίς χρέωση ή εγγραφή το τεύχος Αυγούστου από την ιστοσελίδα του περιοδικού (www.paintboxmag.gr), τυπώστε το ημερολόγιο και στολίστε το για να μη χάνετε τις μέρες...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...