Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου στη Ρόδο, τον Αύγουστο!

Ένα νέο φεστιβάλ για μεγάλους και μικρούς, έλληνες και ξένους, θα ταξιδέψει σε διάφορες γωνιές της Ρόδου τον Αύγουστο, από την Poeessa!
Στην πόλη, σε χωριά, σε κήπους, και αυλές...
Όμορφες, διδακτικές ιστοριούλες διαδραματίζονται, με έξυπνο και αστείο τρόπο, από συμπαθέστατες κούκλες και μαριονέττες που δίνουν σάρκα και οστά στους ήρωες μας, μέσα από μία μορφή τέχνης που εκλείπει από το νησί μας, αυτή του θεάτρου κούκλας.
Για την 1η εβδομάδα, θα μας μαγέψει η

Μαρία Βλαντή - Γλυπτική & Νίκος Βλάχος – Ζωγραφική

Μέδουσα Αίθουσα Τέχνης @  Franca Scala  &  @  Fotis Art Café
Μέχρι τις 30 Μαΐου 2013

Μετά από 9 χρόνια εκθέσεων – εγκαταστάσεων στον χώρο του Φώτη Μέλλιου, στην Νάουσα της Πάρου, δέχτηκα φέτος και   την πρόταση από την Μοσχούλα και τον Φραγκίσκο από το εστιατόριο FrancaScala, στην Παροικιά, με πολλή χαρά.
Σας περιμένουμε, στην FrancaScala, για να δείτε τα έργα που η Μαρία Βλαντή και ο Νίκος Βλάχος δημιούργησαν, για ένα από τα ωραιότερα νεοκλασικά σπίτια της Παροικιάς, να απολαύσετε την θέα της Παλιάς Πόλης από

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου τον Αύγουστο στη Ρόδο‏

Ένα νέο φεστιβάλ για μεγάλους και μικρούς, έλληνες και ξένους, θα ταξιδέψει σε διάφορες γωνιές της Ρόδου τον Αύγουστο!
Στην πόλη, σε χωριά, σε κήπους, και αυλές...

Όμορφες, διδακτικές ιστοριούλες διαδραματίζονται, με έξυπνο και αστείο τρόπο, από συμπαθέστατες κούκλες και μαριονέττες που δίνουν σάρκα και οστά στους ήρωες μας!

Περισσότερα στο facebook event: https://www.facebook.com/events/442663199107089/

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Διακοσμήστε καλοκαιρινά

Για να μην παίρνει ο αέρας το τραπεζομάντιλο και όχι μόνο... Κατασκευή με θαλασσινά βότσαλα για είναι το καλοκαίρι όλα στη θέση τους.
Κατεβάστε χωρίς χρέωση ή εγγραφή το τεύχος Ιουλίου από την ιστοσελίδα του περιοδικού (www.paintboxmag.gr) και δημιουργήστε.

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Free Camping - Οδηγός για το ελεύθερο κάμπινγκ

Τα λεφτά τελειώνουν αλλά οι διακοπές είναι απαραίτητες για να... καθαρίσει ο μυαλό. Αν η ιδέα σας για τις φετινές διακοπές είναι το ελεύθερο κάμπινγκ τότε θα χρειαστείτε πρώτα ενημέρωση.
Κατεβάστε χωρίς χρέωση ή εγγραφή το τεύχος Ιουλίου από την ιστοσελίδα του περιοδικού (www.paintboxmag.gr) και διαβάστε τον οδηγό για το ελεύθερο κάμπινγκ.

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Απόδραση στη Σαντορίνη

Για άλλη μια φορά το PaintBox magazine μας ταξιδεύει για να αλλάξουμε παραστάσεις και να νιώσουμε καλύτερα. Η Σαντορίνη είναι αυτό το μήνα ο προορισμός μας.
Κατεβάστε χωρίς χρέωση ή εγγραφή το τεύχος Ιουλίου από την ιστοσελίδα του περιοδικού (www.paintboxmag.gr) και ταξιδέψτε.

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

It's a ROCK n ROLL - BLUES SUMMER!!!

Οι BEGGAR'S BLUES DIARY ταξιδεύουν!

Στα πλαίσια της καλοκαιρινής τους περιοδείας, οι Beggar's Blues Diary έρχονται δυναμικά την Κυριακή 15 Ιουλίου 2012 στο ξενοδοχείο ΜΑΥΡΟ ΛΙΘΑΡΙ στη ΣΑΡΩΝΙΔΑ.
Η καλοκαιρινή τους περιοδεία ξεκινάει από αρχές Ιουλίου, με διάφορους σταθμούς ανά την Ελλάδα.Εχοντας κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις μέχρι σήμερα από κάθε τους εμφάνιση, έρχονται να σφραγίσουν ένα νέο κοινό που πραγματικά αξίζει να τους απολαύσει, να τους γνωρίσει και φυσικά είχε την επιθυμία να τους δεί ζωντανά.
Tο power trio έχοντας στις βαλίτσες τους τους γνώριμους, δυνατούς ήχους και με το χαρακτηριστικό rock ρεπερτόριό τους ερμηνεύουν τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική τους δουλειά "Back to Basics..." που δέχεται τις καλύτερες κριτικές, με τα τραγούδια "Dove" και "The River" να ακούγονται σε όλη την Ελλάδα και σε αρκετά σημεία στο εξωτερικό και τα βίντεό τους να τα απολαμβάνουμε από τα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια Ελλάδος, Κύπρου και ομογένειας.
Το playlist τους που περιλαμβάνει εκτός από τα δικά τους τραγούδια διασκευές κομματιών όπως "Mississippi Queen" (Mountain), "Rocking in a free world" (Neil Young),"You'de better run" (Motorhead) κ.α., δείχνει ξεκάθαρα τη μουσική τους καταγωγή!!!

DJ SET by CHRIS-CHRIS and STARTS at 14.00
and LIVE SHOW STARTS at 18.00

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012
στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΥΡΟ ΛΙΘΑΡΙ στη ΣΑΡΩΝΙΔΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

HΛΙΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ & 2002GR (Guest ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ) LIVE

Ο ΗΛΙΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ & οι 2002GR 
σας καλούν στην πλατεία Κύπρου - Καλλιθέα να γιορτάσετε μαζί τους τα 38 χρόνια δισκογραφίας.
Μαζί τους ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΕΡΟΣ & οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ. 

Δευτέρα 2 Ιουλίου στις 20.30 στην Πλατεία Κύπρου - Καλλιθέα
για μια όμορφη μουσική βραδυά γεμάτη αναμνήσεις.

Οι Locomondo επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη!!!

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012
Μονή Λαζαριστών Θεσσαλονίκη

Η μεγάλη μουσική παρέα, που επί σκηνής, χρόνια τώρα έχει κερδίσει τις καρδιές όλων-μικρών, μεγάλων και μεγαλύτερων παντού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό- με τα τραγούδια της και την ζωντάνια που εκπέμπει, με ρέγγε, σκα και λάτιν ρυθμούς, τα βασικά συστατικά που μετατρέπουν κάθε συναυλία τους σε ενα ατελείωτο πάρτυ, που τον πρώτο λόγο έχει η μουσική και ο χορός.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...