Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Οι BEGGAR'S BLUES DIARY... ξαναχτυπούν!


LIVE @ BOURBON 24/11/2011

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στην σκηνή του BOURBON στη Γλυφάδα, οι BEGGAR'S BLUES DIARY ερμηνεύουν τραγούδια απο τη νέα δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο "Back to Basics". Έχοντας μαζέψει τις καλύτερες εντυπώσεις και μετά από μια σειρά επιτυχημένων συναυλιών στην Ελλάδα, το power trio από την Αθήνα έρχεται να μας ξεσηκώσει για μια ακόμα φορά με τον γνώριμο πλέον, δυναμικό τους ήχο.
Τραγούδια όπως τα: Dove, Wasted me και Distant Smile από το καινούριο τους album "Back to Basics", έχουν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από το κοίνο, ενώ αγαπημένα τους τραγούδια όπως: Mississippi Queen (Mountain), Rockin' in a free world (Neil Young), You'd better run (Motorhead) και πολλά ακόμα που περιλαμβάνουν στην playlist τους δείχνουν ξεκάθαρα την μουσική τους καταγωγή.

Μην τους χάσετε σε ένα ακόμα εκρηκτικό live!!!

ΠEMΠΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011
ΒΟURBON
ΔΑΣΚΑΡΟΛΗ 67, ΓΛΥΦΑΔΑ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:30

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Άνοιξε ξανά το ιστορικό θέατρο Μπολσόι


Το θέατρο Μπολσόι, που αποτελεί ορόσημο για τη Μόσχα, άνοιξε ξανά τις πόρτες του στους φιλότεχνους όλου του κόσμου, μετά από έξι χρόνια που παρέμεινε κλειστό για ανακαίνιση.
Εχτές, Σάββατο 29 Οκτωβρίου, διοργανώθηκε γκαλά για τα εγκαίνια του ανανεωμένου χώρου που παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο ο πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε έργα Ρώσων συνθετών όπως του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι και του Σεργκέι Προκόφιεφ.

Και λίγη ιστορία
Στο θέατρο Μπολσόι δόθηκε η παγκόσμια πρεμιέρα της Λίμνης των Κύκνων του Τσαϊκόφσκι το 1877.

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Comix à la france


Γεμάτο μαγικά φίλτρα και απίθανες ιστορίες είναι το άρθρο για τα κόμιξ αυτόν τον μήνα.
Κατεβάστε το τεύχος Οκτωβρίου του Paintbox magazine από την ιστοσελίδα www.paintboxmag.com. Για να διαβάσετε το άρθρο για τα γαλλικά κόμιξ που αγαπήσαμε στην Ελλάδα

Έκθεση σκηνικών & κοστουμιών


Γιάννης Μόραλης
«Έξι Λαϊκές Ζωγραφιές»
31 Οκτωβρίου -20 Νοεμβρίου 2011

Έκθεση σκηνικών και κουστουμιών του Γιάννη Μόραλη από την παράσταση «Έξι Λαϊκές ζωγραφιές» που είχε ανεβάσει το Ελληνικό Χορόδραμα, σε χορογραφία της Ραλλούς Μάνου, με τις περίφημες μεταγραφές για πιάνο έξι γνωστών ρεμπέτικων από τον Μάνο Χατζιδάκι, φιλοξενεί το Black Duck (Χρ. Λαδά 9α), από 31 Οκτωβρίου έως 20 Νοεμβρίου.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Παραστάσεις στο Βooze


To Booze Cooperativa θα φιλοξενήσει στην θεατρική του σκηνή δύο παραστάσεις, το "Κατεπείγον: ετών 10" και το "Πανσέληνος- εκδοχή β" της ομάδα contACT ensemble.

"ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ: ΕΤΩΝ 10"
contACT ensemble

Ημέρες παράστασης: Καθημερινά από 13 έως και 16 Νοεμβρίου 2011

Text Box: σΕξαρση: Σχέσεις Πέους & Αιδοίου στις Σύγχρονες Εικαστικές Τέχνες


Ομαδική Έκθεση Σύγχρονης Εικαστικής Τέχνης,
στην Αίθουσα Εκθέσεων BOOZE COOPERATIVA, Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα
(σε όλες τις αίθουσες)
2 - 30 Νοεμβρίου 2011.

ΑΝΟΙΧΤΑ: Κάθε ημέρα, 14:00-22:00.
ΕΓΚΑΙΝΙΑ: Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011, στις 21:00.

Ο Επιμελητής ACG Art του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος κ. Μεγακλής Ρογκάκος οργανώνει την έκθεση που τιτλοφορείται σΕξαρση: Σχέσεις Πέους & Αιδοίου στις Σύγχρονες Εικαστικές Τέχνες και παρουσιάζεται στον πρωτοποριακό χώρο τέχνης BOOZE COOPERATIVA στην Αθήνα.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

"40 Years Queen"


16/12/2011
Queen Tribute Live @ Kύτταρο
 (Hπείρου 48 και Αχαρνών)
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00

40 χρόνια συμπληρώνονται από την δημιουργία της μεγαλύτερης και δημοφιλέστερης μπάντας του πλανήτη και 20 που λείπει από την ζωή ο Freddie Mercury, η σπουδαιότερη φωνή που ακούσαμε ποτέ!
Στα πλαίσια αυτών των δύο σημαντικότατων επετείων η "SoundPixel" διοργανώνει μία μεγάλη βραδιά στο Κύτταρο Live stage στις 16/12/2011 αφιερωμένη αποκλειστικά στους Queen.

Η προπώληση των 800 εισιτηρίων ξεκίνησε!!!
Προμηθευτείτε το εισιτήριο σας ώρες καταστημάτων από τα "Music accessories"
"Σόλωνος 81, Κέντρο Αθήνας"

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ


10 χρόνια, 2001-2011!
Bohème Sauvage
more than a party

To αυθεντικό 20s-30s cabaret event του Βερολίνου για δύο μόνο parties στην Αθήνα!
Είσοδος ελεύθερη
Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57 - 59
(το event θα γίνει στο νέο χώρο του Booze με είσοδο από την πλ. Ειρήνης)

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011
22:00
Supporting acts:
Penny & the Swingin Cats live!
Acts + Vintage fashion show by Athens Swing Cats

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011
23:00
Supporting acts:
Eva & the apples live!
Acts by Athens Swing Cats

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ιστορίες και δημιουργίες από τη νεραϊδοχώρα

H παραμυθένια στήλη του PaintBox magazine συνεχίζεται. Οι “Ιστορίες και δημιουργίες από τη νεραϊδοχώρα” αυτό το μήνα είναι γεμάτες με τη μαγεία των ξωτικών.
Κατεβάστε τα τεύχη του Paintbox magazine για να διαβάσετε τις ιστορίες, από την ιστοσελίδα www.paintboxmag.com και .gr, χωρίς εγγραφή, καταχώρηση προσωπικών στοιχείων σας ή συνδρομή.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

REVENGE OF ROCK - METALLICA LIVE TRIBUTE BY PREJUDICE REBORN!


Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, την ημέρα που συμπληρώνονται 30 χρόνια από την ημερομηνία ίδρυσης των Metallica οι Prejudice Reborn εμφανίζονται στο REVENGE OF ROCK με ένα ιδιαίτερο 2ωρο πρόγραμμα αφιερωμένο στο μεγάλο συγκρότημα...

Οι πόρτες ανοίγουν 23.00
είσοδος 5 €
http://www.facebook.com/event.php?eid=260386517326592

Φεστιβάλ Χορού και προβολών Video


Με την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού
Προβολές Ταινιών Χορού / VideoDance / Παραστάσεις Χορού / Σεμινάρια Χορού

Η Team Progressive ανακοινώνει την διεξαγωγή του δεύτερου φεστιβάλ χορού και προβολών video, Athens Video Dance Project, που θα πραγματοποιηθεί από 28 Οκτωβρίου έως 06 Νοεμβρίου 2011 στον πολυχώρο πολιτισμού Booze Cooperativa Κολοκοτρώνη 57.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

HIGH VOLTAGE GREEK FEST


Κυριακή 16 Οκτωβρίου (Act I) & Παρασκευή 4 Νοεμβρίου (Act II)
@ Kyttaro Live (Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα)
Ώρα έναρξης: 18:00
Τιμή εισιτηρίου: προπώληση, 15 ευρώ | στην είσοδο, 18 ευρώ

Η Highvoltage Productions συμπληρώνοντας 6 χρόνια δραστηριότητας και περισσότερες από 100 συναυλίες-shows με ονόματα της παγκόσμιας αλλά και ελληνικής σκηνής, διοργανώνει ένα νέο φεστιβάλ που ελπίζει να γίνει θεσμός τα επόμενα χρόνια.
Το φετινό πρώτο festival θα πραγματοποιηθεί σε 2 Acts με συμμετέχοντες ορισμένους από τους πιο επίκαιρους καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής.

Περισσότερα στην ανάρτησή μας στο Rock & Metal Blogspot

Έκθεση ζωγραφικής του Βασίλη Σαλπιστή


Η Αίθουσα Τέχνης Καππάτος, οδός Αθηνάς 12, Μοναστηράκι, παρουσιάζει από την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011 ώρα 8.00 μμ – 11.00 μμ την τρίτη ατομική έκθεση του

Βασίλη Σαλπιστή

Ο Βασίλης Σαλπιστής γεννήθηκε το 1975 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στην Ecole des beaux-arts de Saint-Etienne στη Γαλλία και στην Ecole Nationale Supérieur des Beaux-Arts στο Παρίσι. Ζει και εργάζεται στο Παρίσι.
Η έκθεση περιλαμβάνει ζωγραφικούς πίνακες μεγάλων διαστάσεων και έργα βίντεο. Σε αυτα τα έργα παρουσιάζεται η πρόσφατη δουλειά τoυ καλλιτέχνη με κοινό παρονομαστή τη διαδικασία της πτύχωσης και τις διάφορες εκφάνσεις της.

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

«πλήρωσε αυτό που μπορείς»


Ο Τζον Μπον Τζόβι ανοίγει ένα καινούργιο εστιατόριο τύπου «πλήρωσε αυτό που μπορείς», με την ελπίδα να προσφέρει σε οικογένειες χαμηλού εισοδήματος μία εναλλακτική λύση στα ανθυγιεινά φαστφουντάδικα. Έτσι, το Soul Kitchen (Κουζίνα Ψυχής) του Τζόβι άνοιξε την Τετάρτη στο Red Bank του Νιού Τζέρσεϊ, κοντά στην γενέτειρα Sayreville του τραγουδιστή. Αντίστοιχες προσπάθειες είχαμε δει παλιότερα στην Πράγα αλλά και στην Αθήνα.
Μετά από δύο χρόνια παροχής γευμάτων σε διάφορες τοποθεσίες, η «κοινοτική κουζίνα» εγκαταστάθηκε μόνιμα σε ένα παλιό γκαράζ 330 τμ. Οι πελάτες που μπορούν, πληρώνουν ότι νομίζουν, ενώ αυτοί που είναι άποροι μπορούν να εργασθούν εθελοντικά σε αντάλλαγμα.
«Είναι το πιο ζεστό σε αίσθηση εστιατόριο της πόλης αυτής» δηλώνει ο Τζον Μπόβι, προσθέτοντας πως όλα τα φαγητά είναι οργανικά, υγιεινά και ποιοτικά.
«Σε μία εποχή όπου το 20% των οικογενειών ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας και όπου ο 1 στους 6 Αμερικανούς δεν έχει επάρκεια τροφής, αυτό είναι ένα απολύτως επίκαιρο εστιατόριο, δηλώνει ο Τζόβι. «Είναι ένα μέρος που βασίζεται και έχει φτιαχτεί πάνω στην κοινότητα, από και για την κοινότητα».

Πηγή: http://www.enet.gr

Τα μυστικά και τα παράξενα της Mona Lisa


Ένας μικρός πίνακας με μια μεγάλη ιστορία κρύβει μυστικά και κουβαλάει ιστορία. Αυτός δεν είναι άλλο από τη Mona Lisa του Leonardo da Vinci.
Κατεβάστε το τεύχος Οκτωβρίου του Paintbox magazine για να μάθετε τα πάντα, από την ιστοσελίδα www.paintboxmag.com, χωρίς εγγραφή, καταχώρηση προσωπικών στοιχείων σας ή συνδρομή.

Lacuna Coil Live


Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου η ιταλική ροκ μπάντα Lacuna Coil έρχεται στην Ελλάδα και εμφανίζεται live στο Gagarin 205 για μία και μοναδική συναυλία. Το ive θα ανοίξουν οι Έλληνες Elysion.

Σημεία προπώλησης:
ΑΘΗΝΑ: Σε όλα τα PUBLIC και στο TICKETSERVICES (Πανεπιστήμιου 39, Στοά Πεσματζόγλου)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΜUSICLAND (Μητροπόλεως 102).
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα: 
www.ticketservices.gr

Τιμή: 30 ευρώ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Welcome

Καλωσορίζουμε τους καινούριους αναγνώστες μας! Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας στο blog μας.

the New Wave of Greek Modern Metal vol. I


29 Οκτωβρίου | ώρα 21:30
Πολιτιστικές Aπόπειρες, Μαραθώνος 26, Νέα Μάκρη

GreekMetalScene Promotions PRESENTS:
UNMASKING THE BETRAYER | STILL FALLING | RAW IN SECT | SOUNDKRASH | BREATHE IN SUFFERING

Περισσότερες πληροφορίες για τα συγκροτήματα και το live στο αντίστοιχο facebook event.

Αγώνες Δημιουργίας Ελληνικού Τραγουδιού


Πηγή: Tralala.gr
Οι Αγώνες Δημιουργίας Ελληνικού Τραγουδιού για την ανάδειξη νέων συνθετών, στιχουργών και τάσεων του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού είναι μία πρόταση του “Ελληνικού Σχεδίου”, της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας που ιδρύθηκε από τον συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου με στόχο τη διάδοση του ελληνικού πολιτισμού. Εντάσσεται δε στον Κύκλο: Ελληνικό Τραγούδι που παρουσιάζεται από την προηγούμενη καλλιτεχνική περίοδο στο πρόγραμμα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Ο ουσιαστικός στόχος των Αγώνων αυτών είναι η αναγέννηση του χαμένου Κέντρου του

O Βασίλης Παπακωνσταντίνου αναζητά συνθέτες για τα νέα του τραγούδια


Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αναζητά συνθέσεις για επτά από τα δέκα τραγούδια, όλα σε στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου, που θα περιέχει το νέο άλμπουμ του. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας, που φαίνεται να συντονίζουν με σοβαρότητα την διαδικασία, ενημερώνουν ότι οι συμμέτοχες θα αποστέλλονται σε μορφή mp3 στην ηλεκτρονική διεύθυνση iocastis@hotmail.com έως 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 με όνομα επίθετο και τηλέφωνο. Ακόμα, έχουν αναρτήσει τόσο τους στίχους προς μελοποίηση, διευκρινίσεις, όρους συμμετοχής και όποιες άλλες απαραίτητες πληροφορίες για την σωστή διεξαγωγή του διαγωνισμού στην official ιστοσελίδα http://vasilisp.com/html/.

Οι Show Your Face στο Αγρίνιο

Στις 27 Οκτωβρίου, οι Show Your Face θα παίξουν στο Αγρίνιο στο Metal Club Dewars στα πλαίσια του "UNLEACH" TOUR. Support στη συναυλία θα παίξουν οι Vermingod και οι Stinctum Orcus.
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19.00 και η είσοδος θα κοστίζει 6 ευρώ ενώ το live θα ξεκινήσει μία ώρα μετά, στις 20.00.

Metal Club Dewars:
Εθνικής Αντιστάσεως 62, Αγρίνιο

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

All Star Tribute Album στη μνήμη του Bob Dylan


Η Διεθνής Αμνηστεία ετοιμάζει ένα μουσικό άλμπουμ για να τιμήσει τον θρυλικό Bob Dylan. Όπως είναι αναμενόμενο, τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της δράσης της Διεθνούς Αμνηστείας.
Οι διάσημες φωνές που είναι γνωστό μέχρι τώρα ότι θα ντύσουν το άλμπουμ η Patti Smith, ο Sting, η Adele, Kesha και οι Dave Mathews Band.

Δωρεάν, ελληνικά μαθήματα Photoshop στο PaintBox magazine


Αν ψάχνατε μαθήματα Photoshop στα ελληνικά θα τα βρείτε στο PaintBox magazine
στην κατηγορία Digital Art. Στόχος του περιοδικού, είναι να δώσει στους αναγνώστες του όσα περισσότερα μπορεί και κυρίως πράγματα που δεν βρίσκονται εύκολα στο ελληνικό διαδίκτυο. Έτσι, τα μαθήματα Photoshop είναι γραμμένα στα ελληνικά και δωρεάν.
Αυτόν τον μήνα μάθετε πως να φτιάχνετε το δικό σας wallpaper.
Κατεβάστε τα τεύχη του Paintbox magazine και διαβάστε τα δωρεάν μαθήματα Photoshop, από την ιστοσελίδα www.paintboxmag.com, χωρίς εγγραφή, καταχώρηση προσωπικών στοιχείων σας ή συνδρομή.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Έκθεση φωτογραφίας


Μέχρι τις 15 Νοεμβρίου θα διαρκέσει η έκθεση φωτογραφίας της Θωμαΐδας Φόη και του Τάκη Κυριακόπουλου στο "Le Café de l'Art" στο Παγκράτι. Εκεί μπορείτε να δείτε έργα έγχρωμης και ασπρόμαυρης, καλλιτεχνικής φωτογραφίας, ποικίλης θεματολογίας. Η έκθεση είναι ανοιχτή καθημερινά, εκτός Κυριακής.

"Le Café de l'Art"
Πλατεία Μεσολογγίου 6, στο Παγκρατι. Τηλ. 210 7255998.
www.lecafedelart.gr e-mail : art@lecafedelart.gr & art@lecafedelart.com

Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό facebook event.

Μετά τη διάλυση, νέα τραγούδια από τους R.E.M


Η είδηση της διάλυσης των R.E.M. έπεσε σαν βόμβα στο χώρο της ροκ μουσικής όταν τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος αποφάσισαν ξαφνικά να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Υπάρχουν όμως και καλά νέα για όσους τους άκουγαν φανατικά, αφού της απόφασής τους προηγήθηκε η ηχογράφηση κάποιων κομματιών τρία εκ των οποίων θα συμπεριληφθούν σε μία καινούργια συλλογή. Ο νέος δίσκος θα έχει τίτλο "Part Lies, Part Heart, Part Truth, Part Garbage 1982-2011" και θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου.

A-positive @ Description


Σάββατο 23 Οκτωβρίου
23:30

@ Description
Λουδία 1, Πλατεία Μοριχόβου
Οι A-positive επιστρεφουν στον τοπο του εγκληματος για να θυμισουν στους παλιους και να μαθουν στους νεους τι εστι Rock σε ολες τις εκδοχες του! Old new classic punk surf 60's 70's 80's 90' rock covers, καθώς και τραγουδια απο την δισκογραφικη τους δουλεια "Mind The Gap ".
Be there

Περισσότερα στη αναδημοσίευσή μας στο Rock n Metal Blogspot.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

30 seconds to Mars Guinness World Record

Το συγκρότημα 30 seconds to Mars θα μπει στο βιβλίο με τα παγκόσμια ρεκόρ Guinness. Ο λόγος η τελευταία περιοδεία τους που μοιάζει να είναι αδιάκοπης. Συγκεκριμένα, ο Jared Leto και το υπόλοιπο group θα συμπεριληφθούν στο "Guinness Book of World Records" στις 7 Δεκεμβρίου, αφού τότε θα πραγματοποιήσουν την 300 συναυλία για την προώθηση του τρίτου album τους "This is War".

Το live των 30 seconds to Mars θα πραγματοποιηθεί στο Hammerstein Ballroom της Νέας Υόρκης και αυτή η βραδιά θα σηματοδοτήσει το ρεκόρ για τα περισσότερα σόου που έγιναν ποτέ κατά τη διάρκεια περιοδείας στα πλαίσια ενός συγκεκριμένου album. Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Jared Leto είπε πως θα γιορτάσουν αυτή τη διάκριση με μία εβδομάδα σπέσιαλ εμφανίσεων που θα ξεκινήσουν από τις 5 Δεκέμβρη."Είμαστε στο δρόμο εδώ και δύο απίστευτα και θεότρελα χρόνια και πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε το τέλος αυτού του φανταστικού ταξιδιού από μερικά ειδικά προγραμματισμένα σόου στη Νέα Υόρκη", δήλωσε και πρόσθεσε "Μας αρέσει πολύ που δημιουργούμε ένα ρεκόρ σαν αυτό και το τεκμηριώνουμε για τις επόμενες γενιές, ειδικά γιατί δεν είμαστε καλοί ούτε στο να μακραίνουμε τα νύχια μας πάρα πολύ ούτε στο να καλλιεργούμε  τεράστια λαχανικά!."

BEGGAR'S BLUES DIARY


LIVE @ LAZY CLUB 28/10/2011

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στην σκηνή του LAZY CLUB, οι BEGGAR'S BLUES DIARY παρουσιάζουν τραγούδια απο την νέα δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο "Back to Basics". Έχοντας μαζέψει τις καλύτερες εντυπώσεις και μετά από μια σείρα επιτυχημένων συναυλιών στην Ελλάδα, το power trio από την Αθήνα έρχεται να μας ξεσηκώσει για μια ακόμα φορά με τον γνώριμο πλέον, δυναμικό τους ήχο.
Τραγούδια όπως τα: Dove, Wasted me και Distant Smile από το καινούριο τους album "Back to Basics", έχουν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από το κοίνο, ενώ αγαπημένα τους τραγούδια όπως: Mississippi Queen (Mountain), Rockin' in a free world (Neil Young), You'd better run (Motorhead) και πολλά ακόμα που περιλαμβάνουν στην playlist τους δείχνουν ξεκάθαρα την μουσική τους καταγωγή.

Μην τους χάσετε σε ένα ακόμα εκρηκτικό live!!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011
LAZY CLUB
Λ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 1 - ΒΡΙΛΙΣΣΙΑ
ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ - ΕΞΟΔΟΣ 12

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:30

Ντεκουπάζ για να ανανεώσετε τα γυαλικά σας


...είναι τα θέματα Οκτωβρίου στην στήλη με τις κατασκευές του PaintBox magazine. Διαβάστε πως μπορείτε να ανανεώσετε γυάλινα αντικείμενα όπως πιάτα, βάζα και φωτιστικά για να αλλάξετε την διακόσμηση στο σπίτι σας χωρίς να πετάξετε τίποτα.
Κατεβάστε το τεύχος Οκτωβρίου του Paintbox magazine, για να διαβάσετε τα δωρεάν μαθήματα από την ιστοσελίδα του περιοδικού (www.paintboxmag.com), χωρίς εγγραφή, καταχώρηση προσωπικών στοιχείων σας ή συνδρομή.

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Έκθεση με θέμα «το σώμα ως πόλη»

Ντέμη Κάια και Νάνα Σαχίνη

Την νέα εικαστική περίοδο εγκαινιάζει η γκαλερί a.antonopoulou.art την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στις 7.00μ.μ.
Το σώμα ως κυριολεξία και μεταφορά, οδύνη και πολιτικό αντικείμενο, απόλαυση και παραμόρφωση βρίσκεται στο επίκεντρο της διπλής έκθεσης «Το σώμα ως πόλη» της Ντέμης Κάια και της Νάνας Σαχίνη.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

«JAMES HETFIELD Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΩΝ METALLICA» του Mark Eglinton

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 

Σελίδες: 240 
Διαστάσεις: 23.5x15,3 
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο 
Λιανική Τιμή: 15 Ευρώ 
Κατηγορία: Βιογραφίες μουσικών συγκροτημάτων, ροκ μουσική. 

Κυκλοφορεί στις 1 Νοεμβρίου το βιβλίο «JAMES HETFIELD Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΩΝ METALLICA» του Mark Eglinton
Η πρώτη και μοναδική βιογραφία του Hetfield, frontman του μεγαλύτερου ροκ συγκροτήματος της σύγχρονης εποχής. Η θέση των Metallica στον θρόνο του ροκ έχει εδώ και καιρό επιβεβαιωθεί. Ένα μεγάλο μέρος της καταιγιστικής μετατροπής τους από πρωτοπόρους του thrash metal σε παγκόσμιους αστέρες ανήκει στον τραγουδιστή τους, κιθαρίστα και συν-συνθέτη James Hetfield του οποίου η παρουσία, που αναγνωρίστηκε άμεσα για την σημασία της, τους καθοδήγησε σε κάθε δραματικό βήμα. Ο Mark Eglinton συνδύασε μια σειρά από αποκλειστικές και προσωπικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών της ζωής του Hetfield σχεδιάζοντας με αυτόν τον τρόπο την τελική βιογραφία του frontman των Metallica.

70s-80s Rock-Metal Live

Το Σαββατο 22 Οκτωβριου, οι Total Starlight παίζουν live στο Bat City. Το μαγαζί θα γεμίσει με Rock-Metal διασκευες των 70s-80s!!!
Λεωφορος Αλεξανδρας 11, Αθηνα
ώρα 22:00

«I’Mpossible people»

Παραγωγή: «Αλλαχού» 2011
20 έως 24 Οκτωβρίου στο Booze Cooperativa

«Κέρδισα! Θα μπορούσες, λοιπόν, να πεις ότι είμαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος! Άλλοι, κερδίζουν -στην τύχη- ταξίδια, χρήματα, έρωτα, μαχαιροπήρουνα... Εγώ, κέρδισα να είμαι εγώ, ή να είμαι εσύ, ή κάποιος άλλος! Και από τότε κερδίζω κάθε μέρα
J. »

Χοροθεατρική performance για για το τυχαίο και το «τυχερό» μας, που αφού κέρδισε τις εντυπώσεις

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Το PaintBox magazine αναπτύσεται

Στη νέα υποσελίδα downloads στην ιστοσελίδα του μπορείτε ήδη να βρείτε τα δύο πρώτα free wallpaper του περιοδικού σε διάφορες διαστάσεις για να τα προσαρμόσετε καλύτερα στο desktop σας.
Σκοπός τους είναι να ενημερώνουν της σελίδα τακτικά με νέα wallpaper και άλλα free γραφικά ή σχέδια για ευρύτερη χρήση, οπότε... προσθέστε το περιοδικό στους σελιδοδίκτες σας και παρακολουθείτε τα downloads τακτικά :).
http://www.paintboxmag.com/downloads.html

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ανοιχτές Πόρτες στη Ρόδο - Μια πρωτοβουλία που θέλει να γίνει θεσμός


Μία πρωτοβουλία μοναδική στην Ελλάδα παίρνουν τα μέλη της RICHeS με τη βοήθεια πολλών εθελοντών, διοργανώνοντας τις ανοιχτές πόρτες στη Ρόδο που φέτος -για δεύτερο χρόνο- είχαν μεγάλη επιτυχία. Τι ακριβώς είναι όμως οι Ανοιχτές Πόρτες;
Κατεβάστε δωρεάν, χωρίς εγγραφή το τεύχος Οκτωβρίου από την ιστοσελίδα του περιοδικού (www.paintboxmag.com) για να γνωρίσετε τις Ανοιχτές Πόρτες και τη RICHeS.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Αφιέρωμα στον Τσάρλυ Τσάπλιν


12 – 27 Οκτωβρίου
Στον σπουδαίο Άγγλο ηθοποιό και σκηνοθέτη Τσάρλυ Τσάπλιν είναι αφιερωμένος ο Οκτώβριος στο Black Duck (Χρήστου Λαδά 9α).
Από τις 12 έως τις 27 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από εκδηλώσεις μέσα από τις οποίες θα ξαναζήσουμε τη γοητεία του αναιδή, ξύπνιου, ευαίσθητου και πάντα θλιμμένου τύπου, του αλητάκου… Του θρυλικού Σαρλώ!

Το αφιέρωμα, στον πρωτοπόρο πρωταγωνιστή, αλλά και σεναριογράφο, σκηνοθέτη και συνθέτη, περιλαμβάνει έκθεση ρούχων και αξεσουάρ εμπνευσμένων από την εποχή εκείνη, η οποία θα

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Μαθήματα Photoshop του PaintBox magazine

Μαθήματα Photoshop του PaintBox magazine
Πως να φτιάξετε το δικό σας wallpaper παρουσιάζει αυτόν τον μήνα το PaintBox magazine στα μαθήματα Photoshop. Βήμα προς βήμα, επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες και προσαρμόστε τις στις διαστάσεις της οθόνης σας.
Κατεβάστε τα τεύχος Οκτωβρίου του Paintbox magazine και διαβάστε τα δωρεάν μαθήματα Photoshop, από την ιστοσελίδα www.paintboxmag.com, χωρίς εγγραφή, καταχώρηση προσωπικών στοιχείων σας ή συνδρομή.

«Χαρταετός»

Τάσος Γεωργόπουλος και BanDa BanDa
10 και 17 Οκτωβρίου 2011

Ο Τάσος Γεωργόπουλος και οι BanDa-BanDa παίρνουν τον «Χαρταετό» τους και έρχονται για ένα ακόμα διήμερο στον πολυχώρο Black Duck (Χρήστου Λαδά 9α). Έτσι, το νέο τους ραντεβού κανονίστηκε για την Δευτέρα 10 και 17 Οκτωβρίου, όπου θα «στήσουν» τα δικά τους μουσικά μπλεξίματα και θα κάνουν τις δικές τους τραγουδιστικές αλχημείες από την Τουρκία και τα Βαλκάνια έως τη Σικελία και τη Βαρκελώνη.
Συμμετέχουν: Αντώνης Τζίκας (κοντραμπάσο), Τάσος Γιαννούσης (στρέλα - κιθάρα – φωνή), Τάσος Αντωνίου (κιθάρα – κρουστά – φωνή), Βάσω Νικολάκου (φωνή).
Ώρα έναρξης: 22.00

Black Duck Multiplarte – Ντόρα Ρίζου
Cafe-Bar-Restaurant-Gallery
Χρήστου Λαδά 9α, Αθήνα
210 3234760
www.blackduck.gr / info@blackduck.gr

Υπεύθυνοι επικοινωνίας:
Δήμητρα Αποστόλου dimitra.apostolou@gmail.com 6946 264122
Ρούλα Βαλακίδου roulval@gmail.com 6977 599510

«ΤΩΡΑ»


To Booze Cooperativa φιλοξενεί από τις 8 Οκτωβρίου την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «ΤΩΡΑ», μια συνεργασία του περιοδικού ΕΨΙΛΟΝ και των σπουδαστών της σχολής FOCUS, που θα διαρκέσει έως τις 27 Οκτωβρίου 2011.
Συμμετέχουν Γιώργος Γαβριλάκης, Υβέτ Καψάλα, Ξενια Νασιέλου, Γιάννης Φαφουτάκης.
Σε παράλληλη έκθεση φωτογραφίας θα παρουσιάζονται εργασίες των σπουδαστών της FOCUS που αποφοίτησαν το 2011.
Συμμετεχουν επίσης οι Παρί Αντωνίου, Ιρις

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Μενού στα πρόθυρα του Φθινοπώρου...

...παρουσιάζει το PaintBox magazine. Διαβάστε επιλεγμένες συνταγές που θα σας αφήσουν υπέροχη γεύση στο στόμα στο τεύχος Οκτωβρίου.
Κατεβάστε δωρεάν, χωρίς εγγραφή το τεύχος Οκτωβρίου του PaintBox magazine από την ιστοσελίδα www.paintboxmag.com και .gr και ανάψτε τον φούρνο.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

PaintBox magazine τεύχος 10

Κατεβάστε το νέο τεύχος από την ιστοσελίδα μας www.paintboxmag.com.

Εδώ είμαστε και πάλι. Μπήκαμε στο Οκτώβριο τρέχοντας, σελιδοποιηθήκαμε μέσα σε στούντιο ηχογράφησης παρακολουθώντας προετοιμασίες για live, μέσα στο καράβι που πλησίαζε να πιάσει στεριά, μέχρι και έξω σε παγκάκια όταν κάναμε μια στάση από το τρέξιμο για να παρακολουθήσουμε τι γίνεται γύρω μας. Πάντως είμαστε και αυτόν τον μήνα έτοιμοι στην ώρα μας και πιστοί στο ραντεβού μας με όλους εσάς που μας τιμάτε κάθε μήνα με την παρουσία σας, μας διαβάζετε και μας στέλνετε τη γνώμη και τα συναισθήματά σας.
Αυτόν τον μήνα κάνουμε άλλο ένα βήμα ποιοτικής προσφοράς προς τους αναγνώστες μας δημιουργώντας μία ακόμα υποσελίδα στο web site μας που θα φιλοξενεί τα download που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας,

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Σεμινάρια δημιουργικής γραφής στο μουσείο Ηρακλειδών


Σε μια εποχή, που η αναζήτηση των χαμένων αξιών και η ανάγκη της δημιουργικής έκφρασης έχουν καταστεί περισσότερο επιτακτικές από ποτέ, το Μουσείο Ηρακλειδών ενισχύει τον μορφωτικό ρόλο του, απευθυνόμενο σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό ατόμων από το κοινωνικό περιβάλλον που εξυπηρετεί. Έχοντας ήδη στο  ενεργητικό του δυναμικά εκπαιδευτικά προγράμματα και δημοφιλή εικαστικά εργαστήρια, επεκτείνει τις μορφωτικές δραστηριότητές του στη διοργάνωση Σεμιναρίων Δημιουργικής Γραφής: εξέχοντες Έλληνες συγγραφείς διδάσκουν την τέχνη τους στο Μουσείο Ηρακλειδών, γιατί θεωρούν τους χώρους του ιδιαίτερα γοητευτικούς και θέλουν να φέρουν το κοινό τους σε επαφή με την κουλτούρα και την αισθητική που αυτοί οι χώροι μεταφέρουν, αποπνέουν και εμπνέουν.  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...